sončika84 -> RE: Notranjske mamice (17.9.2008 10:22:38)
|
sem kr mal pozabla na tale forum.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] mucka25, matija nima krčev zaradi kapljic ad3. tko kot je napisala kasso jih dobimo šele mal kasneje. no,sedaj ima že dva mesca in pol in bi mu mogla začet dajat te kapljice,samo mu jih še ne daje. krče ima še zmeraj. vmes smo imeli en,teden ali dva malo miru,zdaj pa se je spet začelo. sem pa kupla mleko novalac proti krčem in ga začela včer aj dajt,pa me zanima če bo kaj bolje. upam,da ja. sploh pa upam,da se bo s tretjim mesecem to končalo. ker mi je hudo gledat kako trpi. mraz pa je kar naenkrat nas presenetil. grozn je. še v petk smo bli v kratkih rokavih,zdaj pa že skor v bundah. matijeta sploh ne vem kako oblečt. ima nasebi bodi z dolgimi,bodi s kratkimi ali majčko,pa še jopčko gorspodaj pa trenirkico,pa štumfke pa copatke,pa ima kar mrzle roke.. zdej pa ne vem al ga zebe al je normalno d ma mrzle rokice. meni se ne zdi to normalno,sam po drugi strani a tolk kokr je oblečen ga ne bi smelo zebst.
|
|
|
|