Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
In zakaj je tako težko razumljivo, da obstajajo ženske, ki kljub temu da si najbolj na svetu želijo , pa vseeno rade hodijo v službo? In da obstajajo familije ki čudovito funkcjonirajo kljub temu da sta oba starša zaposlena.
Ker je najlazje biti zenska, ki se zrtvuje za blagor druzine.
In zakaj je tako težko razumljivo, da obstajajo ženske, ki kljub temu da si najbolj na svetu želijo , pa vseeno rade hodijo v službo? In da obstajajo familije ki čudovito funkcjonirajo kljub temu da sta oba starša zaposlena.
Tega pa sploh ne razumem zakaj sprašuješ, ko je pa pri nas to povsem normalno. Ponavadi čukasto gledajo ravno tiste ženske, ki se odločijo, da bodo doma.
Me pa še vedno zanima zakaj se vam vaši možje ne smilijo, k nimajo možnosti biti z otrokom tja do 50leta? Zakaj on nima istih pravic kot ve? On si ne zasluži da vidi otroka ko shodi? Kako raste? Zakaj kar oba ne ostaneta doma?
Moški imajo vso pravico, ravnotako kot ženske. Poznam dva moška, ki sta po treh mesecih šla v porodniško, ker se jim je finančno bolje izšlo, zaradi privat podjetij, ki sta jih vodili ženi. In nihče ju ni obsojal, kolikor jaz vem. Problem je pri moških in ne pri ženskah, ker tudi oni mennijo, da otrok bolj potrebuje mamo. In velik napredek za naše slovenske moške je ta, da že nekaj generacij enakovredno skrbi za dom in otroke, kot ženske.
Jih pa še vedno skrbi njihova moškost , da bi se odločili za vlogo gospodinje in bi jih žena preživljala. Kot sem že napisala, pri nas morata delat oba, ker izbire, razen redkih izjem, nimamo.
In mišljenje da si dober starš če si doma, če nisi pa nisi je pa bolano. K če kdo misli da nardi dobrega starša to da je doma pa da otroku skoz za vratom visi....bi blo fajn da še mal premisli o tej temi. K dobrega starša nardi kej druzga, ne sam 24urna prisotnost.
O, jaz pa. Na srečo sva prekinili stike. Sicer se jih pa kar nekaj najde tudi na RRju, konkretno na tej temi.
To so redke izjeme. In če čutijo, da zato dobro opravljajo svojo vlogo mame, naj bodo do šole z otroci doma. Men se to sploh ne zdi narobe. Ravnotako kot pri ženskah, ki bi jih ta način življenja ubijal in želijo hoditi v službo. Pomembno je, da imamo pogum in si uredimo življenje tako kot si želimo, pa ni važno če bomo zaposlene mame ali mame gospodinje. Da se pa vsiljujejo mnenja, je pa nekaj vsakdanjega
Z razliko, da je za mojega skrbela teta, ki je mislila, da me bo odgnala. Mater ji , pa meni tudi.
Uh, moja mama pa je imela dva tekmici, taščo in očetovo teto, ki ni imela svojih otrok. Kolikokrat je slišala, da ne ve kakšnega moškega je dobila. Bolj jima je mama pritrjevala, bolj sta čivkale da ne ve
< Sporočilo je popravil mika -- 2.6.2008 20:01:25 >