Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 5.6.2008 11:25:36
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: december06 Jaz pa zdaj res ne vem več kakšno kremo naj kupim za . Ene so zelo drage, po drugi strani pa testi kažejo, da so dobre kreme tudi cenejše, npr. od DM-ja, LIDLa. Al naj kupim dražje, bo bolj vredu? To tudi ni merilo. Ah. Nekaj bom že mogla. kupi tisto, ki ima zaščitni filter iz mineralov, ne pa iz kemikalij. V lekarni prodajajo dr. Houscka. Vse kar vsebuje PEG-xx (xx je cifra , npr PEG-27) je kemikalija. Pišem laično, kar sem sama zgruntala.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 5.6.2008 17:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka poskusite dr. Houscha v spreju. Misliš dr. Hauschka? Kakšna je ta v spreju? Je prav za ?
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 6.6.2008 8:24:34
|
|
|
|
nežka
|
Tianna, mleko s faktorjem od Avalona za se res lepo razmaže in ne pušča bele plasti oziroma minimalno, odvisno tudi kolk "nakidaš". Jaz ti ga toplo priporočam, če še ne veš kaj bi. Boš vidla, da boš zadovoljna in ti ne bo žal.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 6.6.2008 9:25:56
|
|
|
|
laura2
|
Pravzaprav je bolj verjetno, da je krema učinkovita, če je gosta in ko jo namažemo je otrok ves bel. To je pravilno.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 6.6.2008 10:22:47
|
|
|
|
Juliya
|
Jaz pa mislim, da koža na ta način bolj diha. Bistveno je, da je mleko naravno, da imajo BDIH, da ima mineralni zaščitni faktor in to je to.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 6.6.2008 10:32:59
|
|
|
|
urška
|
jazs sem tudi razmišljala o spreju dr. hauschke. ampak mi je pa SPF 15 premalo za otroka. ali ni?
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 6.6.2008 15:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška jazs sem tudi razmišljala o spreju dr. hauschke. ampak mi je pa SPF 15 premalo za otroka. ali ni? Ni ne. Večkar ga/jo boš namazala, pa bo.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 27.6.2008 13:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem po pošti dobila Avalon mleko za sončenje in losijon za po sončenju. Super je, res lepo se razmaže! Dr. Hauschko bom porabila zase, za pa od danes dalje Avalon.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje, ki... 30.6.2008 14:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrcamg Smo ravno včeraj prišli z morja- uporabljala sem Avalon- super krema!!! Res je!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?