TamaraJ -> RE: Srečanje staršev malih angelčkov! (30.5.2008 10:47:59)
|
Ja, tudi jaz sem upala na večji odziv.. Razumem, da bi nekaterim srečanje odprlo rane... jaz sem pač tip, ki mi jih pogovor in deljenje izkušenj celi. Bistveno lažje mi je, če se o tem pogovarjam in predvsem delim optimizem za naprej. Ja, kljub hudi izkušnji nočem obstati na mestu in pač gledam naprej. Mojega sončka bom vedno nosila v srcu in že zdaj ga čutim in jemljem kot nekakšnega ''pomočnika'', da gledam v lepši jutri. Je naš angelček, ki nas čuva in zaradi njega nas ne sme biti strah prihodnosti. Ni črna. Zaradi preteklosti nas ne sme biti strah prihodnosti. Ja, mogoče je res lahko govoriti in težje to spraviti v vsakdan. Ampak s tem, da se poskušamo vsaj usmerjati naprej v lepši jutri, smo že veliko naredili. Moj angelček Jakec si,verjamem v to, želi, da njegova mamica nosi nasmeh na obrazu in da jo misel nanj nežno pogreje pri srcu. Ne želi si, da sem cele dneva žalostna. Ve, da ga nosim v sebi in da bo zeme vedno nekaj posebnega. Moj mavrični otrok. Ki mi daje upanje...in ne jemlje. Mogoče so nekaterim te besede čudne... ampak tako pač je. Želim si srečanja z mamicami, ki jih je v življenju doletela takšna izkušnja. Spile bomo kavo, iz sebe mogoče sprostile še kakšno breme in morda tudi ena drugi poklonile vsaj misel, ki bo osmislila prihodnost. Morda bomo ena drugi pomagale razumeti. In predvsem zavedanje, da v tem nismo same. Mogoče pa bomo samo popile kavico, rekle kakšno o vremenu... in odšle vsaka po svoje. ne vem, poskusiti ni greh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Kako smo pa zdaj z datumom? Če ne gre 7.6....bi mogoče šlo 14.6.?
|
|
|
|