srki -> RE: Fimoza (2.6.2008 7:31:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako bolano si pa zdej ti ustrella...ko da sm rekla, da bi mu mama morala gledat spolni organ-kr neki. Pravim samo, da se mi ne zdi normalno, da je tri leta trpel, ker se je sramoval bolezni za katero ni sam kriv-v bistvu si mi s svojim odgovorom povedala vse. Očitno je za nekatere tako tabu tema vse, da otroke vzgojijo tako, da se morajo sramovat tudi bolezni...KATASTROFA! Ti si pa tako bolana, da ne razumeš, kaj hočem povedati. Pa ti bom še enkrat! Zanimalo me je samo to, ali fimoza nastane oz. je prisotna že od samega začetka, ali se fimoza pojavi šele npr. pri 15 letih. Ne pa, da je sramotno, da bi mu mama to pregledovala. In zame ni to noben tabu, z razkiko od tebe, ki se s takimi izjavami skrivaš pod anonimno. Če te že zanima, se pred otrokom ne skrivam, ko se preoblačim, pa tudi za to, ker ima fimozo, sem nekaj ukrenila. Pa tudi jaz ne krivim staršev, ker kot že rečeno, ne vem, kdaj se mu je to pojavilo. Če je pa pri teh letih trpel, pa kaj čmo zdaj mi. Saj pravim, na sistematskih, vsaj pri nas je bilo tako, so fantom tudi lulčke pregledovali, verjetno ravno zaradi tega. Če pa še vedno misliš, da imam bolane izjave, ne bolne, pa mi kar priporoči enega strokovnjaka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|