Anonimen -> seznam želja? (19.2.2005 23:58:38)
|
Jaz pa sem imela seznam porodnih želja. Napisala sem, da želiva z možem, da je prisoten cel čas poroda od prihoda v porodnišnico do konca, da bi želela piti majhne količine vode med porodom, kar so mi v celoti ustregli, spila sem sigurno 2l vode, da naj pazijo na presredek, kar se ni izšlo, ker ni bil dovolj raztegljiv, poleg tega sem imela tudi notranje raztrganine, da želim roditi napol sede, kar je bilo tudi izvedeno, da želim dobiti otroka takoj na trebuh po rojstvu. To so tudi izvedli, čeprav samo za sekundo, ker se je že napil plodovnice in so ga morali aspirirat. Če tega ne bi imela napisanega, mi ne bi ustregli. Sedaj pa mi je tista sekunda, ko so mi ga položili na trebuh, pomenila vse na svetu. Tako da moram reči, da je nama pismo porodnih želja zelo pripomoglo. Aja, želela sva tudi alternativno sobo, ki pa je bila zasedena ob mojem prihodu, so me pa takoj tja preselili, ko je bila prosta. Tako da so mi v vsem ustregli, če se je le dalo. Sva pa seveda napisala zelo prijazno pismo, da jim popolnoma zaupava in da se zavedava, da mogoče nekaj stvari ne bo šlo izvest po najinem in da to razumeva. So bili zelo navdušeni nad najinim pismom. Bye, Blacky in Nejc
|
|
|
|