Palčica
|
Nisem brala vsega,a toliko že,da lahko rečem,da tudi moje mnenje ni drugačno od večine,če ne vseh tukaj.Mislim,da mi te ni treba prepričevat,a da boš mogoče imela ali ti ali fant "lajšo" vest ena kratka zgodbica. Moja najboljša prijateljica ima mamo,ki je zasvojena z igralništvom.Imela je ogromno,svoj lastni posel,hišo doma,na morju,avtomobile nore (aja,da ne pozabim...igralnica je enkrat hudo vrgla,zato vse to).Igrala je še naprej in izgubljala in proti koncu,ko že ni bilo več druge možnosti,ona pa je še kar sanjala le o igralništvu,da je svojo hčerko zaposlila za redno v svojem podjetju (slednja ji je bila zato neskončno hvaležna),kaj kmalu pa od nje zahtevala,da vzame kredit.In ga je.Prvega,drugega,tretjega... Danes živi stran od nje,na poti je otrok...banka ,zavarovalnica,pa neusmiljeno trka na njena vrat...Pa je mama rekla da bo ona odplačevala. Tvoj primer ni isti kot zgoraj opisan.A podoben je in zato se strinjam s Splišni-jem,ker če imata že toliko kreditov,ne bosta mogla odplačevati,pa naj še tako trdita obratno. Ti in fant imata svoje življenje in v njem si morata ustvariti lastno varnost,tudi materialno.Zato bodi odločna,izmislita si kakšen tehten razlog,da denar potrebujeta,če vama je težko direktno reči ne.A kredita za njih nikakor ne jemljita! Vem,da boš naredila tako,da bo prav za vaju! lp, Palčica
|