|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne spada sem - amak nujno
18.2.2005 9:59:07   
cuma
Moje mnenje se ujema z ostalimi!
Na žalost niso vsi starši odgovorni in ne čutijo vsi želje in zadovoljstva ob tem, da svojim otrokom nudijo čimveč - pa tu ne mislim samo na materialne dobrine. Tvoj fant bo potreboval oporo pri tej odločitvi, saj bo dokončni NE predvsem njegov. Ne pustita si nabijati kakršnihkoli občutkov krivde, ko bosta odklonila. Njegovi starši si očitno zaslužijo, da jim vidva ne zaupata, najbrž je bilo v preteklosti še več podobnih situacij...
Tvojemu fantu bo najbrž kljub pravilni racionalni odločitvi hudo, saj smo ljudje vsi krvavi pod kožo in čustva, do svojih staršev težko postavimo čisto ob stran pa tudi če je to še tako prav v takih primerih. Zato ti pravim: bodi mu močna čustvena opora, da bo vedel, da ni sam in da ni odgovoren za neodgovornost svojih staršev.
Želim vama ugoden razplet in veliko sreče!:miska:
Lp cuma

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.2.2005 10:01:39   
Kris
Prav si se odločila.

Naju sicer niso nikoli prosili za kredit, ampak so imeli noro idejo, da bi skupaj gradili hišo.
Midva sva bila proti - kupila sva si stanovanje in imava kredita za 5 let. Čez dve leti bova kupila večje stanovanje.
Na začetku, ko sva se odselila, naju je njegova mama dostikrat prosila za denar (15-25.000,00 SIT) - nikoli ni vračala. Zadeva se ponavlja - denar si sposodi, potem pa ne vrne. Za že sposojeni denar sem pozabila in lahko rečem, da je podarjeni. Ampak fantu sem zabičala, da tako več ne gre. kako bova prišla do večjega stanovanja. Jaz gledam, kam denar dajem in si ne privoščim zelo malo - ker kot sem že rekla šparava njej bova pa mesečno dajala denar. Tega pa več ne dovolim.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.2.2005 10:01:41   
wawa
Fant jim nebi dal:bravo:, sem ga prašala, je rekel da jih pozna in da ve da bo kredit na koncu vrnil sam, samo mu je pa fulllll:( težko reči ne:(, ker je bil še tako vzgojen, da so starši popolni, da jim ne sme nikoli ugovarjat, da nima besede, da je vse skupo in nič njegovo.....taka vzgoja pusti posledice na psihi...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.2.2005 10:07:37   
Anonimen
Ni šans. Če imata sma namen v bližnji prihodnosti sama jemati kredit povejta da ne moreta.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.2.2005 10:11:22   
borovnička
wawa, sej ga je treba razumet. Starši so le starši. Ampak zdej morata pa skup stopit :miska: in tako kot si sama rekla, usest se in se pomenit na 4 oči. :bravo: Vedno pač ne moremo pomagat. Onadva pa tud morata razumet, da sta še mlada, da si domek ustvarjata in glede na to, da njune pomoči pri tem ne pričakujeta, bosta tud morala razumet.

Bom pesti držala :miska::miska::miska:, da bosta to razumno sprejela, brez kakih pikrih besed, ki bi vaju prizadele.:(

Ti pa ne smeš bit žalostna :rozica:, vse se vedno dobro končna, v to sem prepričana, in tud tu se bo, boš vidla! :angel:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.2.2005 10:14:52   
tinkamiška
Uf, jst bi bla tud proti in najbolj pomembno pa je, da se fant tud s tabo strinja in bosta držala skup!

Joj, joj, že tako se je težko postavit na svoje noge in pri vseh teh pufih, ki jih imata starša, bi bla pa ta posoja, res nesmiselna.

:rozica::rozica::rozica:, da bosta zrihtala tko kot je traba, da bo vaijna hišica hitro zrasla;)

LP,

Tinka

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.2.2005 10:21:22   
urši77
Preprosto nimata denarja! Kjer ni, še vojska nima kaj vzet:)
Lepo recita da nimata,se zmislita da imata tudi vidva kak kredit, da namensko varčujeta in da vsak mesec že plačujeta ne vem koliko denarja....
Sicer pa-kaj dosti se nimata izgovarjat-nimata, pa konec!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.2.2005 10:53:26   
bambi
Draga vawa, če boš enkrat popustila, boš se tolkla po glavi. To je pa višek, da sta se umaknila, šla za sebe, si želita ustvarit dom, starši pa imajo jajca sploh prosit kaj takšnega. Jaz bi jasno in glasno rekla NE, ker ga potrebujeta sama..... Mogoče bo malo zamere, ampak bosta imela vsaj mir.....

JAz bi resnično popenila :grrr::grrr::grrr:

BAmbi

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.2.2005 11:00:41   
gojska

wawa

Upam, da so te vse do zdaj že prepričale.

Joj kakoooooooooooooooooo sem besna. DA SI SAMO UPAJO.

čE PRAV POMISLIŠ, POMAGAJO enemu sinu DRUGEGA PA KO ŠIŠA.

Posluši kakšen je to avto za katerega rabijo miljon pa pol samo za registracijio. Naj ga prodajo pa bodo dobili dva x več

fuuuuuuuuuuuuuul sem jezna.-

misli nase in na tiste ki te imajo radi.
ti že veš kdo so to

:love::love:goja

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.2.2005 11:04:30   
baguSka
Ja avto mora bit res vreden..:zmeden: Če sta se od njega 1x že zapufala? Sicer pa mislm, da bosta neki tud za prenovo hiše dala od tega..:zmeden:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.2.2005 11:08:39   
Anonimen
Saj niti ne bosta mogla vračati, če imata že toliko kredita. Če bosta posodila oziroma zanju vzela krdit, se lahko od tega denarja poslovita. Izbira je vajina, na kakšno vračilo pa ni treba računati.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.2.2005 11:58:38   
cmokec
Jaz ti svetujem, da se direktno ne vmešavaš in naj tvoj pove, da tudi vidva krvavo potrebujeta denar.

Naj si pač v življenju privoščita toliko, da finančno s tem ne bosta obremenjevala drugih. Tudi midva si nisva privoščila avto, katerega sva želela, ampak avto, katerega sva lahko sama kupila. Sva se pač stegnila, kolikor sva bila sama zmožna.
In kaj se bo zgodilo, ko bo treba naročiti kurilno olje, pa poletne počitnice. Malo rezerve je vedno treba imeti.

cmokec

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.2.2005 12:01:44   
Sulfinija
Ne,ne,ne,ne,ne ni šans kaj takega to pa je res velika svinjarija.
Če bosta v to privolila sta vidva čudna ne starši,naj so tvoji ali njegovi to se tako ne dela.
Moji starši so sedaj nama plačali zraven za polovico najinega stanovanja,ki sva ga kupšila sedaj s tem,da imajo pravico bitz nama in mami in ati se že veselita,ko bova končno dobila najino :duda: bo pri njih v varstvu,...In še drug mesec nekje na polovici delamo novo kopalnico vse plačata onadva midva le za najino sobo parket in okno je že plačano inkupila sem si dva tepiha koži in še mami nama je zraven tega zadnjič dala 50.000 sit za morje ki greva julija.
Tašča pa že tudi špara,da da nekaj zraven vendar vem da ne more dosti ima kmetijo plačuje položnice in še vdova je pokojnino ima nekja 40.000sit na mesec in pač jo razumema pomaga pač z materialnimi dobinami vendar denarja bo tudi nekaj dala pa če ravno 100.000 sit bova zelo,zelo zadovolnja!!

Še enkrat ne dovoli tega!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.2.2005 12:02:06   
Palčica
Nisem brala vsega,a toliko že,da lahko rečem,da tudi moje mnenje ni drugačno od večine,če ne vseh tukaj.Mislim,da mi te ni treba prepričevat,a da boš mogoče imela ali ti ali fant "lajšo" vest ena kratka zgodbica.
Moja najboljša prijateljica ima mamo,ki je zasvojena z igralništvom.Imela je ogromno,svoj lastni posel,hišo doma,na morju,avtomobile nore (aja,da ne pozabim...igralnica je enkrat hudo vrgla,zato vse to).Igrala je še naprej in izgubljala in proti koncu,ko že ni bilo več druge možnosti,ona pa je še kar sanjala le o igralništvu,da je svojo hčerko zaposlila za redno v svojem podjetju (slednja ji je bila zato neskončno hvaležna),kaj kmalu pa od nje zahtevala,da vzame kredit.In ga je.Prvega,drugega,tretjega...
Danes živi stran od nje,na poti je otrok...banka ,zavarovalnica,pa neusmiljeno trka na njena vrat...Pa je mama rekla da bo ona odplačevala.

Tvoj primer ni isti kot zgoraj opisan.A podoben je in zato se strinjam s Splišni-jem,ker če imata že toliko kreditov,ne bosta mogla odplačevati,pa naj še tako trdita obratno.
Ti in fant imata svoje življenje in v njem si morata ustvariti lastno varnost,tudi materialno.Zato bodi odločna,izmislita si kakšen tehten razlog,da denar potrebujeta,če vama je težko direktno reči ne.A kredita za njih nikakor ne jemljita!

Vem,da boš naredila tako,da bo prav za vaju!

lp,

Palčica

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.2.2005 12:03:46   
wawa
:rozica:Hvala punce:rozica: Sporočim rezultat!:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.2.2005 14:22:22   
belica
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:,te starsi bi morali vam pomagat, da si zrihtate domek a ne, da vi morate njim! ne recem, med seboj si moramo pomagat samo ne na taksen nacin, vse ima svoje meje! Ne pocutita se niti malo krivo, ce jim ne posodite, ce bi clovek imel prevec denarja za razmetavanje ne recem, vendar tako?!
Midva zdaj gradiva hiso in nam starsi pomagajo, pa mi verjami, da je tezko, kaj se le vidva, ko sta sama?! I kaj, ce dobita bebico? Ne recem starsi se morajo spostovat, toda zdaj sta vidva pomembna Kaj ni dovolj, da sta se jim odstanli v podnajemnisko stanovanje!Bodita no pametna in se imejta zelo rada:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.2.2005 14:31:35   
belica
pa se nekaj kar se tice vgoje tvojega fanta, ve smo me na tak nacin vgojene, tudi jaz,kdo pa ne bi pomagal svojim starsem?! Samo morata gledat tudi nase, na mladih svet stoji, oni se bodo pa ze znasli nekako.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.2.2005 18:40:28   
mimica
Je denar za nujno operacijo ? Za zdravljenje ? Za ljudi, ki se borijo s preživetjem ter so prodali vse kar imajo ? NI !!!! In ne morejo pričakovati, da bosta vidva dala denar. NE MOREJO ! Če bodo užaljeni, naj bodo bosta imela vsaj svoj mir. Naj prodajo avto, pa ne bodo potrebovali denarja ! Ne si jemat k srcu takšnega ne-ja, ki ga bosta dala in naj bodo užaljeni, ne se sekirat. Pravzaprav bi morala biti užaljena vidva. Točno, bodita vidva užaljena in jezna na njih ter jim to tudi malo pokažite, bodo vsaj mogoče razmislili kaj so vaju vprašali.
100 % imaš prav in za mene je v tem primeru en sam odgovor : N E

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
3.3.2005 13:53:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.