Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 15:31:46
|
|
|
|
Naja30
|
UZ po abraziji naj bi bil, da vidi G, če so vse lepo ščistili. Jaz sem imela UZ.
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 20:04:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz ga po prvi abraziji nisem imela. Po moje ga ne delajo nujno, če nimaš kakih krčev ali predolge krvavitve, tako si jaz to razlagam. V bistvu ti tudi po porodu ponavadi ne naredijo UZ. Predvidevam, da ga tudi tokrat ne bom imela (po tej abraziji mislim). Bom poročala čez dober mesec.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 26.5.2008 20:23:22 >
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 21:14:11
|
|
|
|
copka
|
Jaz sem ga imela. Verjetno je bilo razlog tudi to, da me prvic niso dobro scistili in sem morala naslednji dan nazaj (sem zakuhala z visoko vrocino).
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 21:16:08
|
|
|
|
Naja30
|
Meni ga je pa tudi po porodu naredila Očitno vsak drugače dela.
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 21:42:02
|
|
|
|
metuljcek27
|
Meni je naredila pregled in UZ ampak zunanji (čez trebušček)
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 26.5.2008 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ga je naredila po ss-ju, po porodu pa res ne
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 27.5.2008 6:19:57
|
|
|
|
detelja
|
v bolnišnici so mi rekli, da se naj za 4 tedne po abraziji naročim pri svoji g na kontroli pa sem klicala pa mi je sestra rekla, da je g v karton napisala, da naj pridem na 1. pregled po abraziji za 3 mesece, ker sem pa imela neke čudne bolečine sem šla prej, ampak ko sem prišla do g sem dobila rjav izcedek tako, da iz pregleda nič ni bilo... mene pa zanima, če ti v nosečnosti vzamejo pap bris?...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 27.5.2008 7:08:52
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mene pa zanima, če ti v nosečnosti vzamejo pap bris?... Meni je vzela bris. Še dobro da mi je. Po abraziji nisem imela UZja, po porodu pa, vendar zato, ker sem kar nekaj časa krvavela. Drugače mislim, da je čist odvisn od G
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 27.5.2008 8:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela UZ po obeh abrazijah, ni nujno da takoj po prvi M, ankrat drug mesec in sedaj tretji mesec po abr. ko se odločamo za naprej. Očitno res vsak G po svoje... B.septebrka bila
|
|
|
|
RE: prvi pregled pri G po abraziji 27.5.2008 22:46:17
|
|
|
|
pajek
|
Pozdravljena ! Meni je moja g. naredila uz po obeh abrazijah. Mi je pa drugič vzela tudi bris.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?