|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zrela posteljica
26.5.2008 14:56:06   
jup
Pozdravljene!

Do PDP imam še 14dni.Danes sem bila na kontroli in mi je gin. rekel, da je posteljica že zelo zrela. Na vprašanje, če bomo potem rodili prej, nisem dobila odgovora. Izvidi CTG-ja so dobri in še nič nisem odprta. Naslednjo kontrolo imam že ta teden. Mi je pa gin. rekel, da če v teh dneh čez dan otroka ne bi čutila, moram zvečer v porodnišnico. Meni je to bolj slaba tolažba, ker se bojim, da bi lahko bilo prepozno. Celo nosečnost nisem imela posebnih težav, zdaj pa naj  zaradi "odslužene" posteljice tvegam zdravje in življenje otročka?

Ima katera podobno izkušnjo oz. kaj mislite o temuser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 27.5.2008 6:06:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZRELA POSTELJICA?!
26.5.2008 15:05:55   
Naja30
Razumem, da te skrbi, ampak naj te pomirim, da posteljica je pri vsaki nosečnici na koncu že zrela. G ponavadi ne povejo, koliko zrela. Moja je bila v prvi nos. kakšne 3t pred porodom zrela za 2-3 stopnjo od 3-h stopenj! Torej veš, da je bila že zelo zrela! Pridno štej gibe in če se ti karkoli ne bo zdelo ok, pojdi kar na pregled.

(odgovor članu jup)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2008 16:08:02   
blue sky
Jaz sem imela pri 8 polnih mesecih že tudi zrelo posteljico in sem vprašala G, če to pomeni, da bom kaj prej rodila in je rekla, da ne. Sem pa dober teden za tem res šla rodit (skoraj 3 tedne pred pdp-jem).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 16:47:45   
tinaaja
To, da je posteljica zrela, samo po sebi ne da neke informacije. G gledajo vec faktorjev, na podlagi katerih se odlocajo - npr se pretoki, kolicina plodovnice, motnost plodovnice, ctg,... Tko da ce bi vsi ti vsi indikatorji kazali, da je treba zakljucit, bi ti ziher sprozili.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 18:46:32   
jajula
kako pa ugotovijo zrelost posteljice?
no če te kaj tolaži meni je niso niti preverjali, pa sem rodila čez rok.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 19:02:49   
Anonimen
oj...ja tud men je blo pred 14-dnevi rečeno da je posteljica zrela in da se že stara...vidla je pa po UZ,me pol tud pregledala in ni nič rekla drugače kot tebi,pač če bo kaj it v porodnišnico..imam pa v sredo pregled pa bomo vidli kaj bo tokrat...nič ne skrbi,pridno štej gibe in ne misli na to,sploh pa če nimaš nikakršnih znakov da bi blo kaj narobe...LP

(odgovor članu jup)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 21:17:46   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

kako pa ugotovijo zrelost posteljice?
no če te kaj tolaži meni je niso niti preverjali, pa sem rodila čez rok.

Z UZ.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?