Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POHVALE veterini Novo mesto 26.5.2008 14:32:07
|
|
|
|
Julija08
|
Evo, da delim z vami našo prigodo čez vikend. Z mojim in smo šli že v petek proti večeru na dolenjsko. No, v glavnem moj je šel že v petek kupit blinkerje (za lovit ščuko) take ful velike, ki imajo 3 trnke (trojčke). In ko smo se okoli 12h vrnili z ribičije se je moja odločila, da ji je una velika riba ful všeč (vaba) in se je hotla z njo igrat. Moj seveda ni bil pazliv in in ko je skočila, da bi zagrabila ribo se ji je trnek zapičil (prav prebodel) smrček. Valda se jaz čist paniko zagnala, zagrabila sem jo in smo leteli hitro v NM, med potjo pa smo se ustavili pri enemu veterinarju, da nam je povedal kje lahko dobimo dežurnega. V glavnem svaka čast jim v NM imajo na 112 tudi tel. dežurnega veterinarja, ki je prišel v ambulanto v 15 minutah. Moja uboga kužica je dobila narkozo in ful lepo ji je odstranil trnek iz smrčka, potem ji je dal še injekcijo proti tetanusu (ali nekaj takega) in potem smo jo lahko že odpeljali nazaj. V glavnem taglavna panika je bila, ker sem se jaz ful prestrašila, ker imam vse nujne tel. za LJ, ampak v NM je pa to bolj kriza, veta za krave...že lahko dobiš. V glavnem nisem vedela da imajo to tako super zrihtano. Edino ker mi je rekel na 112 je bilo, da lahko da bom imela smolo, če je dež. vet na kakem porodu krave. Ja sej, sedaj se lahko smejim...sem bila pa čist fertik, psica se je tresla, jaz sem se tresla, jokala... Ampak moram mojo ful pohvaliti, je vedela, da ji hočemo pomagati in je bila čisto pri miru in ni nič z glavo opletala, ker bi si lahko še ful poslabšala. V glavnem pozna se ji nič in vse je super, še ful je uživala, ker smo jo potem še cel vikend ekstra razvajali. V GLAVNEM VSE POHVALE VET. OSTERMANU IZ VETERINE NM ZA HITRO IN STROKOVNO OPRAVLJENO DELO!!!
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.5.2008 15:04:17 >
|
|
|
|
RE: POHVALE VETERINI NOVO MESTO 26.5.2008 14:34:48
|
|
|
|
Volga
|
V glavnem taglavna panika je bila, ker sem se jaz ful prestrašila, ker imam vse nujne tel. za LJ, ampak v NM je pa to bolj kriza, veta za krave...že lahko dobiš. Ja, seveda, saj tukaj smo res sami kmetje s štalami in kravami
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?