boleča dojka-POMOČ!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:02:07)

Dobro jutro punce,
Teden dni nazaj sem prenehala dojiti,imela sem full mleka,zato sem si ga ene tri dni stiskala ven,ker pa se je bolečina nehala sem nehala tudi s stiskanjem..JOJ:grrr:,včeraj pa me je začela leva dojka FULL boleti,začutila sem zatrdlino:((...bojim se mastitisa..zdej vprašanje za vas:kako naj preprečim nastanek???
papa,Sarita

Anonimen -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:06:23)

Vroče obkladke polagaj na zatrdlino in masiraj z krožnimi gibi tud če boli.

nejcko -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:07:55)

Baje pomaga, če na dojko položiš zeljne liste parkrat na dan.

.ču -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:12:50)

OJ!
Sama sicer se dojim,pa se mi je tud taka zatrdlina ze pojavla.Mene je tko bolel,da res nism mogla stiskat:((sm mogla do dezurne,ker je bla ravn nedelja in mi je dala antibiotik.
Pa priporocala to,kar ti je ze neva6,cim toplejse obkladke kar lahko preneses:(

Lp

Anonimen -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:18:01)

Ja, zeljne liste menda v Amriki dajejo že v porodnišnici porodnicam, ki ne želijo roditi. Je zadnjič tista (oprosti "tista", spet sem pozabila ime), ki živi v Ameriki, pisala. Sicer pa res menda pomagajo topli obkladki.

Mojca P. -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:23:06)

:kako pa, da si nehla dojit, ce mas se tolko mleka!?
Ce se ga zelis znebit, ga moras stisnit baje sam tolko, da te ne tisci vec. Ce ga bos stiskala vec in prav pogosto se ti ga bo samo se vec naredilo.
Drugace pa topli obkladki res delujejo, se mleko baje pri tem topi in ga lazje stiskas. Pa piti ne smes prevec, ker vec tekocine pomeni vec mleka.

Anonimen -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:23:40)

Ehm... Splišni... a si dons bolj :zaspan: ? :)
"Tista" iz Amerike je Lejla (100x napiši na tablo), zeljnate liste pa najbrž dajejo tistim, ki ne želijo dojiti - al kako? A misliš, da se v Ameriki kar kakšna v 38. tednu odloči, da noče roditi :)- :)-

African queen -> boleča dojka-POMOČ!! (18.2.2005 9:25:14)

Hvala,hvala punce!!!Si že dajem vroče obkladke in mal masiram....upam,da mi bo uspelo preprečiti mastitis.

Stran: [1]