Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 17:00:59
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Dva že imam. Za tretjega zbiram pogum, denar, prostor in energijo. Imela pa bi ga Podpis.
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 17:02:00
|
|
|
|
Maxica
|
Jančika , nisem vedela. Vsekakor vama pa iz srca želim še eno punčko, zaslužita si jo. Al pa fantka, saj je vseeno, sam da bo.
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 17:38:35
|
|
|
|
dulcinea
|
Imela bi tri.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 17:44:19
|
|
|
|
Gina
|
V OŠ sem si želela imeti 4 otroke, ko odrastem. V srednji šoli sem sprevidela, da v realnosti več kot 3 otroke težko gor spraviš, če hočeš zraven še v službo hodit, kar sem si tudi želela. Torej imam 3 otroke.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 17:48:32
|
|
|
|
tinč407
|
tudi jaz si želim tri otroke. Za prvega vem, da bo fantek, čeprav še VERJETNO NI spočet. to sem vedela že od nekdaj
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 18:44:08
|
|
|
|
Netopirčy81
|
2-3. Mamo pa že eno punčko
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 21:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Enega že imamo, drugega delamo. Želela sva si jih vedno tri, ampak bova najprej videla kako je shajati z dvema in se bova potem odločila še za tretjega otroka ali pa pač ne. Jančika žal mi je...
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 21:43:26
|
|
|
|
*kinnie*
|
želja je 4, trenutno smo na polovici....
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 21:43:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
Vedno sem si želela tri otroke in jih bom imela sam še naredit jih treba Od vedno, že od OŠ, pa sanjam !
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 21:47:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
2
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 26.5.2008 22:01:09
|
|
|
|
Raho
|
Imamo 2 svoja. Glede na to, da imam še eno nosečnost bolj ali manj odsvetovano, se z mojim gospodom pogovarjava, da bi čez nekaj let vzela enega ali dva otročka v rejo in jima polepšala otroštvo. Jančika, žal mi je. Ne izgubita poguma, zrita v prihodnost.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 9:11:42
|
|
|
|
brkn83
|
Najprej želiva imeti enega, potem pa bova videla kako bo. Mogoče se pa potem odločiva za še enega.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:07:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bila bi srečna,če bi nama vsaj enega uspelo.Po vseh ss si želim le,da bi zanosila in rodila pa bo dovolj. LP Mojca
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:25:27
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Vedno sem govorila, da bi rada imela 3. Ampak trenutno ciljamo samo na 2
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:30:08
|
|
|
|
liam
|
Za začetek enega, potem bomo pa videli kako bodo kazale finance, služba...
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:38:44
|
|
|
|
Udb
|
Ko sem bila najstnica sem rekla 0, ko sem postala žena sem rekla 3, ko sem pa prvič postala mama, sem pa rekla 1 je dovolj. Ne vem, enostavno si ne upam imeti še enega...
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:39:49
|
|
|
|
amalija
|
Želim si 3, kako pa bo, bomo pa videli.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:41:52
|
|
|
|
~Biba~
|
Želim si 1; po prvem mogoče 2, po dveh mogoče 3...želje se spreminjajo. Za začetek bo dovolj če nama prva runda rata
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 11:56:38
|
|
|
|
evica23
|
Mi imamo eno punco, sedaj delamo na drugem dojenčku. Tko da za enkrat dva, mogoce pa čez čas še enega, bomo videli kaj bo življenje prineslo. Kleja kaj je tebi tako ime? Naša punca se tudi Klea, samo brez j-ja. Ko sem rodila v Postojni, so rekli da še nikoli niso slišali takega imena
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 15:36:56
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz bi imela 3, moj pa bi mel pa 2. Bomo videli kako bo, ko sploh pridemo do tega, da začnemo delat na , trenutno finance ne dopuščajo niti . Bi jih mela pa že full, željo po materinstvu čutim že več kot 5 let in ko vidim šele vse te okrog sebe in okrog svojih prijateljic, joj . Ampak kaj čmo...tako je življenje.
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 16:22:38
|
|
|
|
_ancica_
|
Midva bi rada imela 2...tudi 3 trenutno pa upava vsaj na enega.
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 16:24:22
|
|
|
|
Hator
|
3 ali 4 še vedno pa delamo na prvem
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 16:51:45
|
|
|
|
Cari
|
Kolk lepo je brati, da si želite veliko otrok. Jaz sem tudi vedno sanjala o 5. Ampak žal še vedno samo sanjam, saj še delava na prvem. Ampak ča kaj kmal rata, pol pa bo mogoče še časa za 5
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 17:42:06
|
|
|
|
mojcaziga
|
Predno sva imela prvega, sem jaz bila za 0 on za 3. Ko sva se odločila za prvega, sem, kljub težki nosečnosti in še težjemu porodu, bila pripravljena še na drugega in tretjega. Realnost je taka, da imam bolj slabe zdravstvene pogoje za drugo nosečnost, ki bi bila res tvegana zame in za malega, ampak želja je pa oooooooogroooooooomna. Po drugi strani pa nas omejujejo tudi nesigurna služba in finance Verjetno, da se bova odločila še za enega in to bo to. lp, mojca
|
|
|
|
RE: kolko otrok mislite met? 27.5.2008 17:56:18
|
|
|
|
diamantina
|
Najprej morava enega narest in videt, kako gre življenje z otrokom. Bomo videli, če bi bila možnost (zdravje, finance) bi pa imela 3.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?