mama11 -> RE: Modrci za dojenje (29.5.2008 15:28:38)
|
Pred porodom (kak mesec) sem nabavila enega Mullerjevega za 8 evrov in enega Triumphovega za 20 evrov. In se je po udobju Mullerjev obnesel veliko bolj. Za v porodnišnico si enega kar prinesi, ker ga rabiš, ko pride naval mleka, pa tudi bradavice si boš prve dni verjetno morala pogosto mazati z lanolinom ali bepanthenom, pa oboje, mastno kot je, udari čez blago spalne srajce... Kasneje sem si kupila še enega od Canpol babies, ki je pa tudi ful super, vizuelno pa še veliko lepši od Mullerjevih. Bil je 9 evrov v akciji, ki je bila v Arielu par mesecev nazaj, polna cena je pa cca 2x toliko. Aja, ko sem si mesec pred porodom kupovala modrc sem gledala, da mi okoli prsnega koša pride na tazadnji "knof", ker potem kar nekaj kil hitro gre. Košarico sem pa gledala, da je imela še dovolj prostora za eno prsno blazinico (sem jo kar s sabo prinesla v kabino za pomerjanje). Pa je bilo ravno prav. Blazinic si pa ne delaj zaloge, ker, kot so že napisale, je poraba odvisna od tvojega izcejalnega refleksa. Enim ful puščajo, enim pa nič ne teče... čeprav se v tej vročini najbrž vsaki vsaj malo cedi.
|
|
|
|