tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti Jaz sem poslušala vse, ki so hvalile Mulerjeve modrce in sem si jih nabavila celo zbirko. res so dobri, nič posebnega, poceni,.....kaj še hočeš več. Ampak, ko jih oblečeš imaš občutek, da si najmanj kakih 80 let dobila zraven. Meni se ne dopadejo, ker so tako starinski, da je groza. Pa še joške imaš do kolena Zlasti sedaj, ko se začenjajo vroči dnevi in se bodo nosile majčke na naramnice, se ta modrc vidi ven. Zgoraj namreč. Jaz sem sklenila kompromis: za doma imam Mulerjeve, kadar kam grem pa imam običajne modrce s kostjo. Itak so dovolj raztegljivi, da funkcionira. Trenutno sem navdušena na HM-ovimi. Sem pa videla tudi take za dojenje, ki so lepi, čipkasti, s kostjo....kar češ. podpis!!! H&M ima na oddelki za nosecnice lustne modrcke za dojenje, take s tankimi naramnicami. Imajo pa kost, kar meni za ponoci ni ok, tako da so mi bili za ponoci Muller zakon.