Rodos-Ialysoss (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Kanny -> Rodos-Ialysoss (26.5.2008 10:10:02)

Živjo.

Padla je zelo hitra odločitev. Konec junija bova odšla na Rodos. In sicer v kraj Ialysoss.

Zanimajo me info o tem kraju. Je res tako nevzdržno glede tega vetra? Nastanjena bova v hotelu Atlantica Princess. Mogoče komu poznano?
Imela bova all inclusive, predvsem zaradi pijače. Hrano bova vzela seboj, ko bova rentala avto in si odšla ogledat ostale znamenitosti.

Torej, če kdo pozna ta kraj, plaže (meni ljubše drobni kamenčki od mivke), hotel, hrana....

Hvala!!

Saskia02 -> RE: Rodos-Ialysoss (26.5.2008 13:25:21)

Se mi zdi, da je Ialisos tam nekje kot Ixia. Mi smo bili v Ixiji (hotel Dionisos, mislim, da je bila še ena forumašica tudi v tem hotelu), ki je zelo blizu mesta. Smo se vsak večer z busom peljali v mesto, kar je bilo meni zelo všeč, ker mesto je tisto, ki da dopustu piko na i.

Piha pa, ampak, če bosta raziskovala otok je to zadnje, kar te bo motilo. Takrat ko smo bili mi je pihalo, ni bilo pa valov. Ker surferji so na jugu oz nižje dol. Obala je iz kamenčkov, v Ixiji ni bilo mivke. Mivkasta je na vzhodni obali.

bilbo -> RE: Rodos-Ialysoss (26.5.2008 22:44:25)

Jaz sem bil pred lti v Lyasosu, piha kar, sicer odvisno od dneva. Pa blizu je letališče. Mene sicer nič od tega ni motilo. Glavno je, da je mesto blizu, pa all inclusive.

Sta pa verjetno dobila dobro ceno za hotel koliko poznam hotel in posebno ponudbo.
V vsakem primeru za ta denar je to TOP ponudba.

Stran: [1]