Mena (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pilar -> Mena (18.2.2005 7:21:06)

Dobro jutro vsem...

Sploh ne vem kako naj začnem...pri nas doma je mami v meni že več kot eno leto in sama seb ni podobnna :(, kar nekaj. Težko, ampak res težko jo razumem, ker čisto vse kar reče, stori poveže z meno, hormoni. Ne smeš ji nič reč, ker besede spretno obrne :grrr:, pa še bi lahko naštevala. A so imele vaše mame tudi tako velike težave z meno...:zmeden2:

lp :rozica:

dory -> Mena (18.2.2005 7:23:05)

Smo glih tam...in je noro....upam, na boljse case,druzga tko ne morem :((

india -> Mena (18.2.2005 7:24:59)

Pilar, moja mama ni imela drugih težav kot zelo močno vrtoglavico in fobijo pred mostovi. Po nekaj letih ( 2 ali 3) seje to normaliziralo. Pač pa je tašča ko je zapadla v meno postala pravi grozljivi :hudicek::hudicek::hudicek:, zlobna in popolnoma vase zaprta- drži jo pa to sanje še sedaj.
Imam pa kolegico,ki je v meni ij je takoooo občutljiva, da se razjoče že, če ji s pravim tonom glasu ne zaželiš dober dan.

Saj bo minilo, vem,da svetujejo ogromno vitaminov in gibanja na svežem zraku.

Tebi pa želim da čimlažje preživiš to njeno stanje.
Bog ve, kakšni :hudicek: bomo me???:)-:)-:)-:)-

Pilar -> Mena (18.2.2005 7:28:23)

Samo upam da bo kdaj boljš in upam da bo to kmalu, ker moja mami "igra" na take strune, da se bo enkrat še men zmešalo, pa čisto nč ne pretiravam...

SANDY -> Mena (18.2.2005 7:31:24)

Mi smo pa že mem..je blo pa tako ja, da smo bli vsi drugi krivi za vse :)-

Anonimen -> Mena (18.2.2005 8:19:50)

Ja pri nas pa ne vem ali je kriva mena ali živci da je včasih čist hin - brez volje,... Je pa še mlada 46.let in pravi da jo že daje mena.

Anonimen -> Mena (18.2.2005 8:26:36)

Nisem še hvalabogu so pa prvi znaki,da se bliža:((kar nekaj let prej se telo pripravlja na ta žalosten dogodek.
Verjamite mi je hudo,huje kot predmenstrualne težave.Pa ker ste ženske se kar pripravte,da bo prav isto kot pri vaših mamah nobena ne uide:((

baguSka -> Mena (18.2.2005 8:37:33)

Moja mami je pa zakon :sloncek::sloncek::sloncek: - hvala bogu!;)

Me pa prou firbc matra kaj bo z našo taščo k jo to doleti :zmeden::zmeden:

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:09:49)

Neva, zakaj naj bi bil pa to žalosten dogodek? Meni je pa čisto vseeno. To je povsem normalno, kot tudi vse drugo, kar se z našim telesom naravnega dogaja. Zoprno je dino lahko, če se tako slabo počutimo, pa vendar so tudi za to zdravila. Samo k zdravniku je treba, mogoče pa lahko pomaga.

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:22:23)

Oj Splišni na žalost meni ne.Nobenih zdravil ker so vse na hormonski bazi jaz pa jih ne smem uživat:((
Zakaj zoprn dogodek?Zato,ker zaradi pomnjakanja hormonov se telo grdo spreminja.Kile se ti začnejo nabirat pa čeprav ješ zmerno kot zmerom.No ne kile,ampak tisti zoprni šlaufi na bokih pa trebuščku pa stegnih:((
Ja no se bo potrebno sprijaznit ni kaj:)-:)-

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:25:07)

U mater... pol sem pa jest že ene 10 let v meni :((

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:27:00)

Meta!!!!?????:zmeden2::zmeden2::zmeden::)-:)-:)-

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:30:02)

Kaj? Ja res no. Salo, špeh, šlaufi... Hvala bogu da sem pod goram doma, da smo pol leta v bundah. :)

dory -> Mena (18.2.2005 9:30:33)

:)-:)-:)- Meta.

Anonimen -> Mena (18.2.2005 9:37:23)

Meta mladostni šlaufi so zardi pregrehe:)-:)-Tisti v meni pa kar sami prihajajo,ne veš odkod:)-

Pilar -> Mena (18.2.2005 10:48:36)

Moja mami je ful mlada še (no 47), pa ko bi bile samo kile problem, res no, ne morete si predstavljat kaj se dogaja z njo samo, za pop....

baguSka -> Mena (18.2.2005 10:54:28)

Nč no, to je še mladinka, a ne neva? :)-:)-:)-

Anonimen -> Mena (18.2.2005 11:11:16)

Oh seveda.:)-:)-
Pa si predstavljajte tiste famozne valčke.Naenkrat ti zakuha v možgane dobesedno vrejo ti po hrbtu in prsih začne tečt slap potu to traja par minut imaš občutek da se ti bo sfrkljalo,ko val popusti pa te spreleti mrzlo.Grozni občutki.Ženska v meni občuti takrat ko bi morala dobit M, kot vrsto let poprej neke vrste predmenstrualni sindrom tako da se strašno čustveno odzove.Ene se jočejo ene postanejo živčne,ne tolerirajo okolice.Torej podobno kot med nosečnostjo ali menstruacijo sam še hujše,Pupce razumte vaše mame,če hočte da vas bojo vaši razumeli ko pridete v meno.

Pilar -> Mena (18.2.2005 11:23:22)

Še huje Neva, še mnogo huje,...

Stran: [1]