|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutro...
18.2.2005 11:58:43   
biba77
In, Cuma, kaj kazejo znaki ta ciklus?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   Jutro...
18.2.2005 12:06:30   
cuma
Zaenkrat Astra: drugačne zize (večji bradavici in večja areola), ki so večino časa vroče, špikanje v desnem jajčniku (nikoli kaj takega), temperaturo imam od O skozi 37,3 - no sedaj sm sicer prehlajena in je malo višja, tako da je lahko tudi prej bila od prihajajočega prehlada višja??? Drugače pa nič posebnega.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   Jutro...
18.2.2005 12:08:45   
biba77
Ja, dobro kaze, ne!!! :bravo::bravo::bravo: In, kdaj ne pricakujes M? Al mislis ze kaj o testu?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   Jutro...
18.2.2005 12:13:02   
cuma
Ne vem :ups:, kaj pa če imam moteno percepcijo? Veš kaj sem naredila? Tri dni sem se v kopalnici izogibala ogledalu, da se ne bi gledala, pol pa sem danes zjutraj pogledala dojke in :zmeden: meni se zdijo drugačne!
Sicer pa ne pričakujem svoje zelo pridne in redne tete v četretek 24.2.
Do takrat ne bom razmišljala o testu. Mi je pa ravno včeraj prijateljica, ki je že mamica rekla, da je možno, da bi mi že zdaj kaj pokazalo...jaz pa rajši ne bom prehitevala

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   Jutro...
18.2.2005 12:18:00   
biba77
Prav imas, ne prehitevaj. Vidis, kako jaz cakam... 36. dan/30 dnevni ciklus, jaz pa za sabo goro testov, pa vsi za en nic. Grem v pon h G.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   Jutro...
18.2.2005 12:20:18   
cuma
Kako pa se počutiš? Imaš kaj PMS ali PNS sindromov?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   Jutro...
18.2.2005 12:38:20   
TANTRA
Cuma,
no jaz imam danes 24 dan od 28 in imam tudi temp. že teden dni 37. Malo sem omotična, pa občutljiva sem na vonjave, v službi mi že dva dni smrdi pripravljena hrana, tako, da jem kar med in jogurt. Imam napet trebuh, prsi pa ne. :zmeden::zmeden: Pa moram imeti svež zrak v pisarni. :(:(
In kakor sem imela nekaj dni nazaj apetit, so sedaj samo oči lačne.
Prav sprašujem se če niso tole znaki:nosecka:????

Sem pa pred mesecem kupovala test v lekarni in je magister rekel, da pokaže že prej kot bi morala biti menstrucija:hudicek:???? In to matra, da bi ga naredila...:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   Jutro...
18.2.2005 12:38:55   
biba77
Uf, ti nastevaj, jaz pa ti bom povedala.
Saj,jaz vec ne vem, kaj je res in kaj v moji glavi.
Zdaj, najnovejsi je, da me je tudi odzadaj (ne ravno kriz, ampak blizu) obcasno zacelo pikat. Spredaj pa ze kak teden.
O apetitu, kak bi kavo (al pa karkoli iz hladilnika), pa mi ne pase :zmeden:, raje ne bom, O sem cutila (sem na Klomifenu in je trajala kar par dni), koza se mi izmenicno cisti, pa spet kak mozoljcek, pa spet scisti in cista zdaj nekako prevladuje, spanje ni bilo nikoli problem, zdaj pa je se lazje zaspat sredi dneva, lulanje (menda od vsega tega caja, ki se ga iz zeje ali navade (?) nalivam), napihnjena v trebuh, ceprav grem s kilami navzdol, prsi me ta ciklus nic ne bolijo (so me pa prejsnja dva, ko sem dobila M:zmeden: ), ...
Se obstaja kateri zgodnjenosecniski, ki sem ga izpustila? Aja, testi pa neg. :((:((:((

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   Jutro...
18.2.2005 12:40:12   
Kris
Tantra,

koliko prej naj bi pokazal?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   Jutro...
18.2.2005 12:44:41   
biba77
Ne delajte testa prehitro, ker je vecja verjetnost za - kot za +!!!!
Verjemite mi!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   Jutro...
18.2.2005 12:49:01   
TANTRA
Magister je rekel, da od vgnezditve.... Pa ne vem, če je pri kateri prej pokazalo?????:zmeden:
Astra, ti si meni tako tipična nosečka in še vedno
je mogoče res, da moški spol pokaže kasneje...No, ti cuma si kar blizu mene...:love:

Ja, sama sem pri obeh nosečnostih imela znake slabosti še preden sem dobila M...Spomnim se, da sem imela težave z slabim zrakom in vonjem...Meni sedaj tako smrdijo omake v menzi, da je obup...Pa ko grem lulat imam občutek, da zaznam čedalje bolj vonj urina....Pa saj to je za znort...:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   Jutro...
18.2.2005 13:38:18   
cuma
Ja to z urinom se pa tudi meni zdi, da ima močnejši vonj - ne jem ali pijem nič takega - ali pa jaz bolj voham???
Tudi jaz že neki časa padam po kilaži...pa me prav jezi! Ko sem hujšala, ni šlo nikamor, zdaj ko ni treba, pa gre kar dol!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   Jutro...
18.2.2005 13:42:26   
Udb
Kaj je zdaj to punce? Kje pa ste vse!! Škoda da ni enega karajočega smajlija!! ;)

JAz že gledam na uro in ugotavljam, da bo kmalu 2.

Komaj čakam kosilo - se že kar tresem! :nosecka:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   Jutro...
18.2.2005 13:48:24   
biba77
Punce smo na temi "malica". :)-
Jaz zakljucujem. Pa, pa... :miska:
Zvecer se beremo...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   Jutro...
18.2.2005 13:48:40   
Udb
Dijo astra!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 140
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?