bmuc -> RE: Dr. Pirnat (24.12.2008 22:40:15)
|
Lahko vam povem kako je to zgledalo pri dr. Sentočnik v Ljubljani. Ja dieta je bila v večini brez OH. Se pravi brez kruha, testenin, riža,... vse kar sem od tega jedla je bilo za zajterk 2 krispija z mlekom. Drugače pa ti poleg diete dela še neke stimulacije, da nisi tako lačen in da nimaš glavobola. Na teden je bilo planirano 2kg minus, vendar mislim, da to niti ni bila realna meja, ker sem malokrat to dosegla, pa sem se držala diete kot pjanc plota. V glavnem to z nadiranjem je pa res, ampak samo v primeru, da nisi v enem tednu niti grama spravil dol. Takrat ko sem jaz hujšala, to je bilo že kar nekaj let nazaj je stalo 1 obisk tam nekje 6 do 7 tisoč tolarjev. Poleg tega pa si moral še na vsake toliko na meritve, ki so bile še nekaj dodatnih tisoč tolarjev. In obvezno sem morala hodit tam vsaj enkrat tedensko na telovadbo, čeprav sem bila zelo športen tip človeka (praktično ni bilo dneva da ne bi migala), kar je bilo spet nekaj tisoč tolarjev. Na koncu je bilo suma sumarno v 5ih mesecih 33kg, kar je bila lepa cifra, denarja pa tudi precej v minusu. Aja pa še to: jaz sem bila zelo mlada (22 let) in mi je šla koža lepo nazaj. Drugače pa bi morala hodit na nevem kakšne terapije še. No po koncu pa bi morala vsaj še 2 leti hodit enkrat mesečno tja. Meni je zmanjkalo denarja. In kakšen je rezultat danes: vsi kg so mi šli nazaj in to že v prej kot v enem letu. Sedaj ko sem rodila pa še dodani kg. Tako da... preden se odločite za kakršno koli dieto najprej poštimat v glavi, in treba spremenit navade za celo življenje.
|
|
|
|