odkup stanovanja (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

taly82 -> odkup stanovanja (25.5.2008 20:39:20)

Živjo

Mogoče mi bo kdo znal kaj bolj razložiti oziroma svetovati.

Odločili smo se, da končno odkupimo stanovanje, vendar me nekaj zanima. Stanovanje je namreč v večstanovanjski hiši in povečini stanovanja niso odkupljena. Hiša je stara in vprašanje časa je kdaj se bodo upravniki odločili za porušitev hiše..
V glavnem mene zanima, če odkupimo stanovanje ali smo upravičeni do novega stanovanja z isto kvadraturo brez plačila.. ali je imel kdo kakšno tako izkušnjo oz. pozna koga, ki se mu je to pripetilo.. ??

Anonimen -> RE: odkup stanovanja (25.5.2008 20:55:28)

Ne razumem.
Ti bi kupila stanovanje v eni podrtiji ki jo bodo podrli? Potem pa misliš da ti bodo podarili novo stanovanje iste kvadrature, k bodo tole podrli? Al sm narobe razumela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

frutka_ -> RE: odkup stanovanja (25.5.2008 21:13:42)

Hm, jaz tudi ne razumem kaj točno te zanima. Tudi mi živimo v stari hiši pa je skoraj ziher ne bodo podrli. Predvsem zato, ker je zaščitena s spomeniškim varstvom.
Če je bajta stara in okoli nje ni nekega posebenga novega urabnističnega plana je najbrž kar tako ne bodo podrli. Samo zato, ker je stara.
Ampak odg. na tvoje vprašanje. Odvisno kaj ponudijo pri odkupu stanovanja. Običajno dobiš kar čedno vsotico za nakup stanovanja. Ne vem, če glih novega ampak vsekakor ne ostaneš brez strehe nad glavo.

Naja31 -> RE: odkup stanovanja (26.5.2008 8:17:35)

Brez strehe na glavo ne ostaneš, ampak dobiš toliko, da ne moreš nič kupiti za ta denar.

Stran: [1]