Kam na morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

D@isy -> Kam na morje (17.2.2005 22:14:04)

Mi imamo že dost te :hudicek: zime. Razmišljamo o morju 9nebesa.
Letos bomo prvič letovali v troje. Hana bo stara 10 mesecev.
Kaj nam priporočate? Zanima nas apartma, al pa tak hotel, kjer imaš v sobi tudi kuhinco, da lahko :duda: kaj skuhaš...
Pa da je obala primerna za otroka...

viv_ -> Kam na morje (17.2.2005 22:18:04)

O Marjetka, tele morske debate pa kar dežujejo...

JASNA D -> Kam na morje (17.2.2005 22:21:30)

Njivice na Krku, ker so blizu SLO, lepa plaža v Kijac-u z ogromno sence, ni trajekta, pa še kaj bi se našlo..... Bili smo lani, pa nam je bilo všeč.

Jasna

frutka_ -> Kam na morje (17.2.2005 23:00:55)

Mali Lošinj najbrž, mogoče Strunjan...nič večjega.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2005 23:24:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mala pika -> Kam na morje (18.2.2005 8:16:47)

Jasna D - Mi imamo prikolico v Njivicah. Letos potujemo tja z našim malim. Kot si rekla - v Kijacu je čudovita plaža za male, pa še senca je.
S tamalim šibava tja, takoj ko se bo žačelo poletje in do konca.

Pozdravček!
Pika :metulj:

Anonimen -> Kam na morje (18.2.2005 9:25:36)

Tudi mi smo do sedaj 8 let letovali v Njivicah. V kampu imamo prikolico in smo bili več kot zadovoljni. Je pa res, da imamo vsako elto na obisku polhka v kuhinji :)- Pa nas ne moti. Mimogrede-kuhinjo imamo posebej zunaj narejeno-ni v prikolici:)- Vso hrano fajn pospravimo. živali so le živali in nekje se morjo hranit in prebivat. Naši obiskovalci so bili že razni ptiči (ki pojedo vse, kar pustiš na mizi:)-), potem ježki, miško smo že vidli, od nekje se je vzela žaba:zmeden: v enem ful deževnem obdobju pred leti...
V končni fazi smo mi ljudje posegli v njihov življenski prostor :)- Nam je tam zelo všeč. Letos gremo na ta glavni dopust na Korčulo, drugače pa bomo skoz v Njivicah.

Mala pika, kje imate postavljeno prikolico?

malika -> Kam na morje (18.2.2005 10:21:14)

kamor koli boste šli, bodi pozorna na plažo kakšna je, če je senca, sprehajalne poti, ker boste verjetno imeli voziček, se v naprej prepričaj če so kje stopnice, ali za na plažo ali za v apartma, da ne boste tovorili kot mula.:)-

jaz bi ti priporočala otok Pag, mi imamo tam prikolico in lahko rečem, da je tam super. Letos sicer ne gremo tja, ker bom nosečka čisto na koncu in nočem Hrvata :)- -za vsak slučaj. Gremo pa na Krk v Baško-tam smo bili že lani s 3 mesečnikom, v hotelu in jih lahko res pohvalim. Plaža krasna, mestece čudovito, otok prav tako,...Priporočam.

kepica -> Kam na morje (18.2.2005 11:11:10)

Ojla punce!

Prvič slišim za Kijac,pa me zanima,kje na netu bi se ga dal pogledat.Mal sem že brskala,pa nič ne najdem:( Bom zelo vesela kakšnega linka...

lp
Kepica

D@isy -> Kam na morje (18.2.2005 11:59:23)

JASna D mi je dala tale naslov:

http://www.inet.hr/~zokalini/hrvINDEX.html

kepica -> Kam na morje (18.2.2005 12:14:57)

Super! Hvala,grem takoj pogledat:)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.2.2005 13:53:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]