Sadne kašice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

mala pikica -> Sadne kašice (25.5.2008 8:54:02)

Radi bi začeli uvajati GH, pa me zanima, če ste sadje kdaj kuhale ali ste dajale kar svežo in stisnjeno seveda. Imam nekaj receptov, kjer se sadje skuha, nekateri pa vem, da dajejo kar sveže.

Hvala vsem....

lali82 -> RE: Sadne kašice (25.5.2008 9:06:26)

Začela sem s svežim jabolkom, korenčkom in banano. Nikoli nisem kuhala pa je bilo vse v redu.

suzanamai -> RE: Sadne kašice (25.5.2008 9:55:59)

Začela sem s kuhanim jabolčkom in korenčkom, po 14 dneh pa sva šli na sveže sadje in zelenjavo, naribano na steklenem strgalniku. Če ga rabiš piši na zs.

ZmajTolovaj -> RE: Sadne kašice (25.5.2008 12:42:29)

naribano na steklenem strgalniku

A je kaka finta, da je steklen? Sem enkrat že zasledila, zato.
Jaz sem jabolko tud skuhala, ker je imela po surovem vneto ritko. Čez nekaj časa sem spet poskusila s surovim, pa je bilo OK.

ROmama -> RE: Sadne kašice (25.5.2008 19:13:26)

Jaz mu tudi dajem sveže sadje in ni imel nobenih problemov, star pa je skoraj 6 mesecev. 

vesel -> RE: Sadne kašice (25.5.2008 20:28:48)

IZVIRNO SPOROČILO: lali82

Začela sem s svežim jabolkom, korenčkom in banano. Nikoli nisem kuhala pa je bilo vse v redu.

Enako!! 

annie -> RE: Sadne kašice (26.5.2008 10:15:09)

Začela s skuhanim jabolkom, hruško...po cca. 1m jabolko samo naribala, hruško pa še vedno malce prekuham, zelenjavo pa mu že od vsega začetka kuham.

Naja30 -> RE: Sadne kašice (26.5.2008 15:49:32)

Zmaj Tolovaj, pri steklenem ribežnu ostanejo vitamini v sadju, z navadnim se pa baje porazgubijo. Pa tudi sadje, npr. jabolka, naribana s steklenim ribežnom so bolj sočna in bolj dobra ostanejo. In ne porjavijo. Dobra zadeva, se splača nabavit.

Jaz sem moji ponujala sadje kuhano in sveže. Večkrat sveže.

Stran: [1]