kašelj1 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dadica -> kašelj1 (17.2.2005 21:42:11)

prosim za informacijo,po vseh predvidevanjih sem noseča in sedaj sem staknila še prehlad in me zanima kaj bi lahko vzela proti kašlju(vročine nimam).
Hvala za pomoč!

LP dadica

total -> kašelj1 (17.2.2005 21:44:29)

Kakšne septolete za lizat,sam pozanimaj se v lekarni.

Lp

Pia73 -> kašelj1 (17.2.2005 22:13:59)

Panthol tablete - so dovoljene v nosečnosti - piše v navodilih, so pa za lizat.

lutka -> kašelj1 (17.2.2005 22:44:30)

Ko sem bila jaz bolana in:nosecka: mi je v lekarni prepovedala septolete,dala mi je te ki jih je omenila Pia 73,ampak so fuuuuuuuuuuj:((:((
lp

Naja31 -> kašelj1 (18.2.2005 4:45:59)

Zivjo,
proti kaslju sem jaz jemala slezov sirup. ta je lahko tudi za nosecnice. Pa zajbelj sem grgrala. Za grlo pa lahko granobil, ampak meni ni nic pomagal.
Meni je zdravnica rekla, da lahko septolete, ampak sem ze pred tem slisala, da septolete pa ne, tako da jih nisem jemala.
Pa veliko vitaminov, caja in medu.

Lp, Naja

Jessy -> kašelj1 (18.2.2005 7:20:03)

Tudi jaz sem pila slezov sirup. Septolete mi je osebna zdravnica odsvetovala, medtem, ko je moj G rekel, da bi jih lahko jedla, tudi Septolete Plus. No, ampak jih nisem in sem ostala pri Slezovem sirupu, ki je pomagal, pa še dobrega okusa je.

Lana_s -> kašelj1 (18.2.2005 13:17:25)

Jaz sem tudi pila slezov sirup, pa mi ni nič pomagal. Sem celo flaško spraznila pa sem še dalje kašljala. Za grlo pa sem jemala Granobil in mi je ful pomagalo, že po dveh dneh, me grlo ni več nič bolelo. Zgleda, da ta zdravila različno delujejo na nas.

LP:rozica:

SU -> kašelj1 (19.2.2005 21:15:10)

Jaz pa ravno pijem slezov čaj! BAje je ta dober za izkašljevanje! Za grlo in okužbe grla/dihal pa sem dobila v lekarni naravne "tabletke" Granobil (iz nekih lišajev, maha al nekaj podobnega )! So za lizat. In pa čaj, med in čaj in med...No, pa kak propolis vzamem vsaj vsak drugi dan!
Pa kar vlečem oz. sem že skoraj "ven"! Aja--pa lekadol tut lahko vzameš (tudi tistega s "+C")! LP, Saša

Stran: [1]