mami Lea -> Kako ponoči? (17.2.2005 22:02:13)
|
Pa sej mama lahko uživa z možem in otrokom, z vsakim na svoj način seveda. Jaz sem prvega sina dojila do 3 leta in do takrat smo imeli na sporedu tudi nočno dojenje po želji in skupno spanje. Drugi sinko je sedaj star 9 mesecev in se zavedam da je sedaj skrajni čas da ga navadim mspati v svoji postelji. Problem je pa v tem, da se lahko dere tudi po 2 uri hkrati brez oddiha. Je ekstremist v trmi, bikec ni kaj. Ampak sem pa zadnič mislila da bom znorela, Ob 0:30 se je zbudil in začel vrečšati in mrmrati , jodlati...... spuščaj je tudi vse možne glasove, ki jih že obvlada. Nosila sem ga 1 uro in pol pa se je vsakič ko sem se z njim ulegla v posteljo pričel dreti kot jesihar in sem rekla možu, da če ga on ne bo prijel da ga bom "vrgla v posteljo" pa naj se dere do jutra če mu paše. Totalno sem po pi...a:grrr::grrr:. No mož ga je potem še eno uro nosil pa še vedno ista pesem. Zaspi, ga daš poleg sebe v posteljo in prične vreščat. No potem je tudi mož obupal, ga dal spet meni in šele po pol ure je zaspal brez zbujanja. Sem bila na koncu že prav besna. Mislim da je to ali se odločiš otroka prestaviti v njegovo posteljo predvsem odvisno od tega, koliko ti gre na živce skupno spanje. Jaz bom naslednji teden pričela uvajati ločeno spanje. Vam poročam, kako bo uspelo. Glede razvad pri dojenju pa tole: Moj starejši mi je na vsak način hotel zatlačiti roke in noge v spodnje hlače. Obup. No, vsakič, ko je želel to narediti sem rekla ne in odmaknila dojko, pa je dojel. Lp in predpane noči. Moj mlajši škrat je še vedno pokonci, ves razigran in noče spat. Starejši sin in mož pa že spita. Imam še veliko za narediti in sploh ne vem kdaj mi bo uspelo.
|
|
|
|