Kolpa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

darja72 -> Kolpa (24.5.2008 23:14:36)

Poleti bi se za nekaj dni odpravili na Kolpo. Imamo dva mladička (2 in 4 leta) in smo vajeni kampiranja. Vsaka informacija je dobrodošla.
Hvala.

TRIŠ -> RE: Kolpa (24.5.2008 23:28:01)

Ni ga lepšega samo da bo lepo vreme.Mi smo poleti tam non stop če nam le čas dopušča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kajajaka -> RE: Kolpa (25.5.2008 11:41:24)

Mi že 15 let hodimo v DOL (pri Starem trgu ob KOlpi ali pri Predgradu poglej po zemljevidu). 30 km iz Kočevja. Kampiramo bolj malo (ker imamo blizu do doma, je pa kar nekaj urejenih kampov tam. Išči pod Konda in Muhvič - privat kampi. Sicer ima vasica cca 20 hišk, kakšne hude plaže pa na Kolpi itak ne boš našla. Predlagam izlet, pa si boste ogledali. Lahko mi pišeš na ZS, pa vas spremimo do dol in pokažemo kje je za kopat, jest, žurat...
Kolpa je zakon!
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2008 16:10:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

vaney -> RE: Kolpa (25.5.2008 21:20:18)

Jaz pa živim 3 km stran od Vinice, kjer je tudi precej urejen kamp. Plaža je lepa in urejena, na sredini vode so majni otočki in okrog njih nizka voda za otročke, v bližini pa je tudi nekaj bolj umirjenih kopališč (Učakovci, Vukovci, Damlje, Otok...), ki so oddaljeni 2-5 km. Sam kamp pa ima tudi biljard, igrala za otroke, picerijo... poleti je tam tekmovanje za miss Kolpe/Kupe, tako da je kar zanimivo. Je pa lušno tudi v Adlešičih, v Gribljah in Podzemlju ter Primostku je pa čisto preveč gužve in občutno pretopla voda.

viv_ -> RE: Kolpa (25.5.2008 22:02:52)

Mi smo bili v kampu Vinica. Kamp sicer ni ne vem kakšen luksuz, ampak je simpatičen, za kopat je pa super!

Stran: [1]