racman2 -> RE: kaj ko noče flaše? (26.5.2008 7:02:20)
|
Naša je stara 4 mesece in imava tudi problem, ker ne sprejme nobene flaše, meni pa zvečer tudi malo primanjkuje mleka zadnji mesec, redi se pa tudi pod spodnjo mejo. Problem pri naju je tudi, ker naj bi bila alergična na kravje mleko, tko da ji bi mogla dajat allernovo, ki je res zanič. Midve se že trudiva 14 dni in nama je zadnje 3 dni uspelo, da je v 20 min popila 40ml, zdaj ko ji dam v usta se vsaj ne pači več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Vsak dan ji naredim ob 16h flašo in zelo dolgo časa vztrajam, če zavrača ali joka jo vmes odložim, pa spet probam, tko da traja ful časa, da kajpopije. Sem imela pa nazačetku od Aventa flašo, pa ji ni šlo. Zdej imam od Nuka z lateks ploščatim cucljem pa je boljš. Drugače je pa od adaptiranih mlekov dober Hipp bio in Beba, vsaj nam je bil pri prvem in se je nasitil in tudi prebava o.k. Jaz mislim, da ji moraš najprej dat po flaši in šele nato dojenje, če ne bo pila, samo je treba vztrajat vsaj eno uro. Upam, da sem vama kaj pomagala, L.p.
|
|
|
|