Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 21:15:53
|
|
|
|
dunja1
|
Jaz sem bila 3 dni cez rok,sprozili so mi pa zato,ker CTG ni bil v redu.Nisem bila pa se nic odprta in tudi nic se ni pripravljalo.Je bilo potem vse dobro,misek je bil zavit s popkovnico,zato je bil CTG slab.
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 21:22:18
|
|
|
|
Erdbeere
|
jest sem bila 1 teden čez rok....delal mi niso nič, je rekla G če do torka (se pravi takrat ko sem tudi rodila nič) naj grem kar v porodnišnico se pokazat...pa so bili potem zjutraj na torek ze popadki....tako da lepo se malo počakaj pa bo
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 21:33:34
|
|
|
|
thumbelina
|
5 dni čez rok - naročen asem bila vsak drugi dan pri g, vsakič je pogledala po uz, če je dovolj plodovnice, pa ctg mi je naredila vsakič, dvakrat pa je pogledala tudi koliko sem že odprta. Svoje popadke sem imela vendar prešibke tako da so mi dali še umetne, v porodnišnico sem prišla 3 cm odprta.
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 21:35:56
|
|
|
|
ISABELA
|
:sloncek:jest sem bla 8 dni cez rok, no so mi pol porod sprozil z vaginaleto, da sem se zacela odperat, ker sem bla sam 2 cm odprta ene 3 tedne. Opoldne so se zacel lahki popadki.Ob 18 sem sla v porodno, no takrat sem mela popadke na 3 minute, ob 23:45 sem rodila. Vmes so mi se mehur predrl, tako da je plodovna voda odtekla. Jest sem tud ze komi cakala kdaj bo. No pa sej bo. Velik srece LP:metulj:
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 22:03:39
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem prvič rodila 12 dni čez rok. Prvi teden me je vsake dva dni pregledovala moja gin, samo ctg, drugi teden pa sem hodila na dva dni v porodnišnicp na preglede. 12. dan so mi porod sprožili, odprta sem bila le pol prsta in brez svojih popadkov. Porod se je končal s CR. Drugič sem imela lažne popadke, ko sem bila 2 dni čez rok, pa so me kar v porodnišnici obdržali. Bila sem povsem zaprta. Predvidevali so spet CR, ampak so ga kar prestavljali. Od vsega hudega sem 4.dan po roku dobila popadke, čisto nič odprta in so mi takoj naredili CR.
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 22:22:03
|
|
|
|
Pia73
|
Rodila sem 8 dni po roku. Po roku sem vsaka dva dni hodila v porodnišnico na ctg in 2x so me pogledali koliko sem odprta. Nato pa mi je 8. dan odtekla voda ob 24.15 ob 4.10 pa sem v rokah že držala :duda:
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 22:32:53
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem rodila 1 teden čez rok. Ko sem imela PDP (bil je ponedeljek) sem šla na pregled v porodnišnico, kjer so mi naredili prvič CTG, delali pa so tudi UZ. Ker CTG ni še nič pokazal, so mi naročili naj pridem v petek, čez 4 dni. V petek CTG še zmeraj ni nič pokazal, delali so mi ponovno tudi UZ, in pa probali koliko sem odprta - tokrat je bil drug G. Ker sem bila že nekaj odprta, so me v petek naročili, da naj pridem rodit v ponedeljek, če ne bom čez vikend že prišla. Čez vikend se ni nič zgodilo, tako da sem prišla v ponedeljek rodit. Imela nisem nobenih popadkov, skratka nobenih znakov, razen da sem bila 4 cm odprta. Dali so mi umetne popadke in me cel dan matrali, no zvečer so mi po vseh mukah končno naredili CR.
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 17.2.2005 23:05:01
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem bila 14 dni pred rokom odprta 2-3cm, pa sem bila 4 dni čez rok tako obupana kot ti. In ker so ravno naslednji dan imeli slovenski G svoje največje letno posvetovanje, me je G poslala kar z napotnico v porodnišnico na pregled, ker sem ji povedala, da ne mislim iti v Lj. rodit. Tam sem morala zgledat kot kupček nesreče, odprta sem bila 3 prste, brez vsakega popadka, pa so me naročili, naj pridem naslednje jutro kar rodit. Tisto noč mi je sicer začela odtekati voda po malem, pa bi itak šla. V bistvu so me celo dopoldne pripravljali, hudih popadkov je bilo 2 uri, še hujših še 2 uri, potem je pa na svet pogledal naš Dorian.:duda:
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 18.2.2005 10:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem dva dneva pred PDP dobila uroinfekt, visoko vročino in popadke. Sem šla v porodnišnico, so me dali na infuzijo, odprla sem se dva prsta, nižali vročino in rekli, da sem se tako hitro odprla, da bom sigurno do konca tedna rodila (v dnevu ali dveh). No, vročina je šla, popadki tudi. Mimo mene so kar šibale amnioskopije. Sedem sem jih imela, odprta sem bila vedno dva prsta, plodovnica je bila več kot 14 dni normalno mlečna. 15 dni čez PDP so mi sprožili porod.
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 18.2.2005 14:08:02
|
|
|
|
Aljakop
|
ciao! jaz sem bila 4 dni čez rok, 4.dan zvečer mi je sama odtekla voda, popadkov pa nikjer. so mi jih mogli sprožit, voda je vsa odtekla, do jutra pa kljub popadkom še vedno ni bilo nič - sploh se nisem odpirala, pa so mi hajd! naredili en CR. Lp iz obale, alja
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 18.2.2005 17:14:56
|
|
|
|
Gina
|
OOOj, punce, pa kakšni cepci so to, da pustijo žensko 10, 12, 15, pa celo 18 dni čez rok!!!! Pa saj to je za vse živce požret. Potem pa bodi skuliran pa sproščen pri porodu. Se vidi, da moški vodijo tole zdravstvo. Bi jih bilo treba po kakšnih medijih vlačit, bi bilo prec boljše.:(
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 18.2.2005 19:32:25
|
|
|
|
*maja
|
Prvič sem rodila 3 dni pred rokom, drugič pa en teden čez rok. Zjutraj ob 5.30 mi je začela odtekati voda, ob približno 8.00 sem prišla v porodno in ob 9.52 smo že cartali našega sončka. Rodila sem pa s samo svojimi popadki nič umetnih ;).
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 20.2.2005 9:00:14
|
|
|
|
Lu
|
Dobro jutro! Pri meni še vedno nič novega. Grem pa čez dobro urco v porodnišnico na CTG pa da vidimo kaj bodo povedali novega. Upam, da končno kaj lepega. Vam sporočim. lp Lu 7 dni že čez :((
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 20.2.2005 9:39:33
|
|
|
|
maja&m
|
Jutro! Se pridružujem "klubu" nosečnic,ki ste ali ste bile čez rok. Sama sem namreč imela včeraj PDP, ampak rodila še nisem. Imela sem CTG, ki je bil lep in sem odšla domov. In sedaj bom morala do nadaljnega na 2 dni hoditi na CTG. GROZA. Vsem,ki zamujate-čimprejšnji porod! Maja&:duda: 1 dan čez rok
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 20.2.2005 16:56:11
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Jaz sem se vseh 3 dni po roku tolažila s tem, da še nobeden ni noter ostal. vsak 3 dan na CTG in UZ... vsi te klicarijo po GSM-u, da če še ne misliš it rodit:zmeden: Če se nisem oglasila, so bili 100% da že rojevam:zmeden: Vem da ste nestrpne, ampak uživajte še zadnje dni...pobožajte trebuščke, spočijte si... Potem pa veselo po bibo:love:
|
|
|
|
Dekleta, ki ste bile čez rok! 20.2.2005 17:04:35
|
|
|
|
simonetta
|
Jaz sem rodila 10 dni čez rok,pri ginekologu sem imela po PDP pregled na 2dni,9 dan pa sem imela pregled v porodnišnici, no naslednji dan pa so mi porod sprožil. Ne skrbi vse bo uredu! Vem,da je obupno in neskončno to čakanje in da komaj čakaš, da dobiš svojega otročička v naročje.Sicer pa men so zdravniki govorili: ne skrbi,še noben ni not ostal:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?