|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Smetarčki
26.5.2008 14:45:03   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No zdej sem vse počistila za vami zdej pa grem.Pa ne preveč naklofat do večera.Joj kaj je že tolk ura.Čez pol ure pride že mo dragi jaz pa sem tako zaposlena.Ajd se pišemo zvečer.user posted image user posted image user posted image

ajde se slišimo!   user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.5.2008 14:48:39   
Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

ma me tamala tko ob živce sprav, no v resnici je ne tko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa mladinauser posted image user posted image user posted image

ja zgodnja puberteta pri veleopevanih treh letih user posted image

Ja druga je pa pri petih letih naslednja pa pri devetih pa še ena je pri 30user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ne me strašituser posted image , dobro tisto pri 30 bomo že preživel, bolj me skrbi puberteta, saj veste kaj pravijo, mali otroci, majhni problemi, veliki otroci veliki problemi  I am very afraid.user posted image Si ne znam predstavljat kakšni bodo šele veliki, ker me že zdaj ob živce sprav. po moje bom samo še za v begne.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 26.5.2008 14:49:50 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 602
26.5.2008 17:29:40   
TRIŠ

No zdej sem vse počistila za vami zdej pa grem.Pa ne preveč naklofat do večera.Joj kaj je že tolk ura.Čez pol ure pride že mo dragi jaz pa sem tako zaposlena.Ajd se pišemo zvečer.user posted image user posted image user posted image

Joj se nasmejimtemle smeškotom.Me spominja na najuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.5.2008 17:29:43   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ursalara, kdo bi še? ti ali tvoj dragi? pri nas je ponavadi user posted image  kot zajecuser posted image , jaz pa kot penzionistuser posted image  no, saj včasih me primer, pa je tudi kontrauser posted image

hm ko zajc  user posted image
pa ko bakicauser posted image to mora biti pa zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje jih jemlešuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image na zelo dobri povezaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej še meni povej prosim,prosim,prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.5.2008 17:29:46   
TRIŠ

ma me tamala tko ob živce sprav, no v resnici je ne tko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa mladinauser posted image user posted image user posted image

ja zgodnja puberteta pri veleopevanih treh letih user posted image

Ja druga je pa pri petih letih naslednja pa pri devetih pa še ena je pri 30user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ne me strašituser posted image , dobro tisto pri 30 bomo že preživel, bolj me skrbi puberteta, saj veste kaj pravijo, mali otroci, majhni problemi, veliki otroci veliki problemi  I am very afraid.user posted image Si ne znam predstavljat kakšni bodo šele veliki, ker me že zdaj ob živce sprav. po moje bom samo še za v begne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Begunje se reče al pa gorenjske topliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.5.2008 17:31:30   
TRIŠ
No midva sva bla cel popoldan zunaj zdej sem ga oblekla in skopala dala na joškec in je zaspal.Jaz grem pa po solatkico in mlad krompirček za večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image se vam cedijo sline.Prav vam jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.5.2008 18:12:33   
ursalara

Joj se nasmejimtemle smeškotom.Me spominja na najuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image     user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.5.2008 18:14:08   
ursalara

ursalara, kdo bi še? ti ali tvoj dragi? pri nas je ponavadi user posted image  kot zajecuser posted image , jaz pa kot penzionistuser posted image  no, saj včasih me primer, pa je tudi kontrauser posted image

pa ko bakicauser posted image to mora biti pa zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image na zelo dobri povezaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej še meni povej prosim,prosim,prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja no ne vem če bi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 26.5.2008 18:16:21 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.5.2008 19:26:05   
TRIŠ

ja no ne vem če bi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image    user posted image

Evo ti ga nauser posted image .HVALA LEPAuser posted image       

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.5.2008 19:28:35   
TRIŠ
Zdej grem pod tuš,pa za otroke zrihtat večerjo (ker njim sam krompir ni dober,solate pa ne jejo)user posted image    pol pa pridemuser posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.5.2008 19:30:41   
TRIŠ
PRIPRAVITE SE NA ČVEK
           user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.5.2008 19:32:46   
ursalara

Zdej grem pod tuš,pa za otroke zrihtat večerjo (ker njim sam krompir ni dober,solate pa ne jejo)user posted image    pol pa pridemuser posted image  

user posted image    no pol pa eno debato udarmo!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.5.2008 20:09:48   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

sem že hotela nap... triš, da tukaj smeti, pri januarčih je pa ni, pa vidim, da je tudi tukaj ni....ja, kam ste jo pa nagnale?

pomoje je včer tok kave spila, k je tlele bedela, če bo kakšna gor pršla in ni mogla spat..zdej pa spiuser posted image user posted image user posted image

Ne smem kafice ker mam visok pritisk.Sej ni čudenga poleg treh otrokuser posted image user posted image user posted image

a 3 imaš? pa še cajt za rač....
pridna, pridna...svaka častuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.5.2008 20:10:34   
sonchek

user posted image    no pol pa eno debato udarmo!

user posted image user posted image user posted image  pametno debato...user posted image
Komaj čakamuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.5.2008 20:18:30   
TRIŠ
ČERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.5.2008 20:21:47   
TRIŠ

sem že hotela nap... triš, da tukaj smeti, pri januarčih je pa ni, pa vidim, da je tudi tukaj ni....ja, kam ste jo pa nagnale?

pomoje je včer tok kave spila, k je tlele bedela, če bo kakšna gor pršla in ni mogla spat..zdej pa spiuser posted image user posted image user posted image

Ne smem kafice ker mam visok pritisk.Sej ni čudenga poleg treh otrokuser posted image user posted image user posted image

a 3 imaš? pa še cajt za rač....
pridna, pridna...svaka častuser posted image

PA ŠE SE CAJT NAJDEuser posted image user posted image user posted image Ga češ malo,te častim z njimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.5.2008 20:22:58   
Alfabeta

ČERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Čer, Taglavna Čveka!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.5.2008 20:25:42   
TRIŠ
Sem se prav fajn napapcala pol mi je pa zapasalo pivo,pa mi je zmanjkalo brezalhoholnega pa sem kar enga zlatoroga zvrnila.Ja zdej mi je pa tko lušno.Upam da se malemu ne bo nič poznalo.Sva danes z dragim tako uživala.Zunaj sva lepo jedla in pila men pa še pospravlat ni treba kuhneuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.5.2008 20:26:09   
Alfabeta
Ja kam si spet šla triš, zdej maš tle temo pa na januarčkih. Menda ne dražiš spet  februarčic?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 619
26.5.2008 20:26:46   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ČERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Čer, Taglavna Čveka!!!

O rogliček kak si kej.Men se kar dogaja
user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 620
26.5.2008 20:28:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ja kam si spet šla triš, zdej maš tle temo pa na januarčkih. Menda ne dražiš spet  februarčic?

Evo me .Danes sem samo tu in samo tvoja
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 621
26.5.2008 20:29:32   
TRIŠ
Aha zdej pa  Ursalara se je registrirala.Pripravite prstkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 622
26.5.2008 20:31:28   
TRIŠ
Joj mala je obsedena z žuželkami in zdej je spet ena muha v sobi in jo je treba dat ven user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 623
26.5.2008 20:31:42   
ursalara

Sem se prav fajn napapcala pol mi je pa zapasalo pivo,pa mi je zmanjkalo brezalhoholnega pa sem kar enga zlatoroga zvrnila.Ja zdej mi je pa tko lušno.Upam da se malemu ne bo nič poznalo.Sva danes z dragim tako uživala.Zunaj sva lepo jedla in pila men pa še pospravlat ni treba kuhneuser posted image user posted image user posted image
user posted image

no zdaj pa še pijača ja tole je pa za socialnouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 26.5.2008 20:33:43 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 624
26.5.2008 20:31:59   
Alfabeta
No kaj boste povedale?

A vam dam eno srčkano slikco? Vsaj men je no.
Da ne bomo samo opic od Triš gledaluser posted image user posted image user posted image

Evo:

user posted image

Tko ma naša tamala rada svojga velizga bratca

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.