|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesalec
24.5.2008 21:14:51   
AnciM
Pozdravljene!

Mi lahko svetujete, kateri sesalec naj kupim? Danes sem končno popolnoma obupala nad H2O. Je sicer 4 leta dobro služil, sedaj se mu je pa cev skrajšala že na pol metra user posted image . Želim si predvsem manjhen sesalec brez vrečk, saj imam za sesat veliko površino pa še stopnice. Vendar pa se pri tej poplavi sesalcev ne znam odločiti, kateri bi bil pravi.

So sesalci brez vrečk sploh dobri, če nimajo v posodi vode za filter?user posted image Ne uhaja prah nazaj v prostor? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesalec
25.5.2008 8:43:45   
Naja30
Tako sva z možem zadnjič obupala nad rovusom! Poden od podna! Ne rečem, spucal je fajn, samo ko ti pa filtrov zmanjka in naročiš nove, ti namesto njih pošljejo reklamo za nov sesalec (mislim, da ravno za tega H2O) user posted image user posted image user posted image  Sva kar dolgo čakala, če bodo kaj poslali, pol nama je pa prekipelo in sva šla in kupila enega od Miele. Je malo dražji, brez user posted image  filtrov, ni vodni, ampak posesa pa tako kot še noben do zdej!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2008 13:47:06   
luka jan
Pri sesalcu je po moje najbolj pomembno da je dovolj močan, okreten, da po možnosti ne rabiš vrečk in da ni čisto prevelik. Jaz imam Delfina ki je vodni sesalec za bolj resno čiščenje in pa Hooverja brez kabla za vsak dan. Z obema sem zelo zadovoljna, samo Delfin bi lahko bil mal manjši in predvsem bolj enostaven za čiščenje. Sicer pa sta oba fajna.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2008 14:25:33   
maja1488
Hooverja brez kabla

bom kar v to temo vskočila :)
kako si zadovoljna s hooverjem? A to je tisti modre barve? Jaz se odločam med tem in electroluxom rapido, pa ne vem kaj vzet. Kolko časa ti pa baterija zdrži (tako da še vedno dobro vleče)? A vse posesa? Tudi drobtine, bombončke...?

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2008 21:53:55   
luka jan
Jaz sem s Hooverjem zelo zadovoljna, fajn pobira vse po vrsti, od bonbončka do drobtine. Ti ga toplo priporočam.user posted image
V bistvu je sive barve, z modro košaro za smeti. Modela ti sedajle ne znam povedat, lahko jutri.
Batarija pa drži zelo dolgo, ko je prazen ga postaviš na podstavek in se zopet nafila.

< Sporočilo je popravil luka jan -- 29.5.2008 21:55:55 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2008 7:32:46   
rosisa
mi imamo philipsovega 2200w. je zelo vredu, brez vrečk. se mi dopade k ma trikorno obliko, da tud po kotih lahko posesaš. če imaš veliko stanovanje je tud dobro da ima dolg kabela da ti ni treba kar naprej iz ene vtičnice v drugo. pa močan more bit.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?