na koga se obrnit :-( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

cinci -> na koga se obrnit :-( (17.2.2005 20:48:12)

:(za mano je res en:(:(( dan.

Danes ponoči je moj oče (hud srčni bolnik,sladkorni bolnik,...)Imel kri v blatu(hudo:( za vidt)več krvi kot blata Vglavnem s sestro sva klicale 112 zjutraj in ni nič zaleglo rekel so da to ni nič hudga....podnevi sva klicali še zlo velikokret tud v dežurno, pa je bilo slišat kot da nas ne jemljejo resno in da bojo prišli,pol sem klicala še ene parkat na pol ure pa popizdla takrat so pa pršla dva zlo neprijazna reševalca,brez zdravnika:ups: Aja to je bilo ob 18h:(
ko sem klicala mal čez sedem v dežurno ugante kaj mi je zdravnica rekla.Kaj ste pa tolk čakal sej bil čist fertik...mislm too much

no zdj bom pa poklicala v lj,btw.mami je pa tud včeraj pršla iz bolnice:(

mogoče katerA vE KDO je kako naj rečem nadrejeni 112 da jih mal opozorimo
no mirno nočko vam želim:muca:

cinci -> na koga se obrnit :-( (17.2.2005 20:50:08)

aja pa naj omenim da ga ni blo možno peljat z avtom,ker je bil čist švoh ploh ni mogel sedet

Nogavička -> na koga se obrnit :-( (17.2.2005 21:06:48)

Cinci,

najbolj, da napišeš kar pritožbo. Ljudje bolj resno vzamejo.

L.p.

Tea:rozica:

india -> na koga se obrnit :-( (17.2.2005 21:47:48)

Jaz bi poklicala, jih natulila, zagrozila z mediji in še pisno pritožbo bi dala. Pa morda celo varuhu človekovih pravic kopijo poslala!
Tako bi se naj delalo z bolnimi ljudmi? In to si upajo delat zdaj,ko tako jamrajo,kako jih ni dovolj??? Ne vzamejo pa nobenih nadomestnih ljudi, brezposelnih med. sester,..???
:grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> na koga se obrnit :-( (17.2.2005 22:30:19)

Naj se jaz povem naso izkusnjo...
Fantu se je zlomla hrbtenica, klicali resilca in rekli brez napotnice nebomo prisli po njega oz. ga nebomo odpeljali:zmeden:

cinci -> na koga se obrnit :-( (18.2.2005 10:01:45)

ma podn so:grrr::grrr:

važn da je zdej boljš no:) samo če taki ljudje delajo ma ne vem kaj naj rečem no:grrr:

Stran: [1]