|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje na 4 ure
24.5.2008 8:25:40   
luckyy
Ali se vam zdi pri dojenju na 4 ure pri 10 tednov starem dojenčku prevelik razmik med obroki?  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje na 4 ure
24.5.2008 8:53:44   
anny1
Hallo, sigurno ne ker na 3-4h naj bi potekalo dojenje-hranjenjeuser posted image , če ti lepo spi in potem je, je to čisto v redu, da ko se zbudi in poje pol pa gre naaj spat, prej se pa še malo carta.user posted image Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2008 20:35:49   
kjava
Če lepo napreduje s težo sploh ni panike.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2008 21:24:54   
t*e*j*k*a
Če je med hranjenji zadovoljen ni panike. 

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2008 22:05:25   
tančk
Jaz tudi tako mislim. Če ne joka in je zadovoljen, potem je vse o.k. 

Moj fantek Nejc je moja zvezdica, moje vse.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2008 22:45:23   
Naja30
Kot so ostale napisale, čisto ok je.

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2008 22:00:43   
ksenjuša
Se pridružujem ostalim če je user posted image  zadovoljen ni nobene panike ti pa si srečnica saj je malokateri dojenček pri 10 tednih tako priden kot je tvoj

gašper 11,03,2008

(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?