|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.5.2008 14:02:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Le kako so naši starši nam izbrali ime
24.5.2008 14:05:24   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: T_89
Meni so tudi izbrali ime pevke Tine Turner
In zdaj ti je ime Tina Turner? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.5.2008 15:19:07   
Blueberry
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

In zdaj ti je ime Tina Turner? user posted image

Seveda ne. Ampak če bi napisala samo Tina se nebi vedlo kera.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.5.2008 15:43:01   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie
Imam pa eno precej redko ime, mislim, da nas je v Sloveniji 5 ali manj (vsaj tako je pokazala statistika). Da bi pa kje drugje obstajalo to ime, pa dvomim.

Na Poljskem, v Italiji in Rusiji je kar pogosto - vem zato, ker je pri nas v ožjem izboru in sem se pozanimalauser posted image . Res lepo ime.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.5.2008 15:49:22   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Imam pa eno precej redko ime, mislim, da nas je v Sloveniji 5 ali manj (vsaj tako je pokazala statistika). Da bi pa kje drugje obstajalo to ime, pa dvomim.

Na Poljskem, v Italiji in Rusiji je kar pogosto - vem zato, ker je pri nas v ožjem izboru in sem se pozanimalauser posted image . Res lepo ime.

Točno, jaz blondinka, so še Rusi tukajuser posted image
Hvalauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.5.2008 16:39:48   
Gina
Nama z bratom je ime izbrala mami, meni ker ji je bilo zelo všeč. Oče se ni pritoževal. Imam obupno dolgočasno ime, Barbara, pa še numerološko je sfaljeno. Če bi bila fant, bi ime dobila po očetu, še dobro da nisem fant. user posted image . Aja, moja babica je menda zahtevala, naj bom fant, pa da mi mora biti ime Jaka, ker so bili predniki po njeni strani vsi Jakobi, samo mami ni hotela.  Moj brat je dobil ime po Rocku Hudsonu (a sem prav napisala...), ker se je moji mami zdel tak fajn igralec, če ne bi bil pa Maja (ne vem če ne zaradi všečnosti risanke o čebelici Maji - še dobro, da je bil potem fantuser posted image )

< Sporočilo je popravil Gina -- 24.5.2008 16:41:28 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2008 17:15:31   
Jančika_
Aja, lahko bi še povedala, kako sem jaz dobila ime, ne. V bistvu po stari mami, ki ji sicer ni tako ime (jauser posted image user posted image ), ampak ji je njen oče najprej dal to ime, potem si je pa premislil in je postala nekaj drugega. Brat je Jernej, pojma nimam, zakaj. Bil pa bi Manca, če bi bil punčka.

Moj mož je dobil ime po očetu, ki je tudi dobil ime po očetu, tako da je bil že tretji J.Z. po vrsti. Potem pa je najprej svojemu priimku dodal mojega, nakar nobenemu sinu ni dal svojega imena in je tako dokončno prekinil to hecno tradicijouser posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2008 17:57:23   
Anonimen
Meni je ime izbral oče, po neki tenisačici Tamari-še danes pojma nimam kdo je touser posted image

Za sestro pa niso vedeli do konca, še v porodnišnici je bila 2 dni brez imena, potem pa jo je mami naenkrat začela klicat Tadeja in zdaj jo imamouser posted image

Če bi bila pa fantek pa bi bila Matej, ker je pač mami to ime zelo všeč in še zdaj upa da bo njen vnuk Matej-ampak ne bouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2008 20:02:19   
goa
Pri meni sta se starša kar hitro dogovorila, tako za fantka kot za punčko. Pri sestri pa je bil problem. Če bi bila fant bi imela očetovo ime, za kar se oče ni niti slućajno strinjal. Potem je bila punčka Urška, in se je nekaj mesecev prej rodila soseda Urška. Potem je mami izbirala med NIna in Valerija. In je rodila sestra pa še ni imela imena. In ko je boga že več dni živela brez imena, je zraven mami rodila še ena ženska fantka. In je mamici predlagala naj da hčerkici brez imena ime, ki ga je imela sama pripravljeno za punčko. In tako je sestri dala ime popolna neznanka v porodnišnici.

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2008 20:20:52   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

mene pa zdaj firbec matra kako je Strawberrie Cherrie imeuser posted image

Moje ime je izbrala moja starejša sestra po eni deklici - Nemki, ki se je na dopustu z njo igrala, s tem, da so ime malo poslovenili - Danielle - Danijela.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.5.2008 20:21:43   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Meni je ime izbral oče, po neki tenisačici Tamari-še danes pojma nimam kdo je touser posted image

Za sestro pa niso vedeli do konca, še v porodnišnici je bila 2 dni brez imena, potem pa jo je mami naenkrat začela klicat Tadeja in zdaj jo imamouser posted image

user posted image user posted image Kok je bla pri nas podobna zgodba. Men je dal oče ime po Avsenikovi pevki Emi Prodnik, brat je bil pa isto že na svetu, ko še ni imel imena, pol mu je pa mami dala ime Tadej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.5.2008 20:38:30   
Felicita
U bistvu sploh ne vem, kako sta se mojedva odločila... mislm pa, da je babica hotla, da sem Marija, pa sta dala pač različico (izpeljanko) tega imena, ki je bila pač ena od možnosti.(da je volk sit in koza cela user posted image ). Je pa to (menda) prvo leto, ko je bilo to ime precej popularno, še bolj popularno je pa potem ratalo v 90ih.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2008 20:49:43   
Wajdowka
No, pa naj še jaz povem mojo zgodbo...sem toliko zanimivih tu prebralauser posted image .
Po mamino bi bila Sarita ( neka španska igralka), če pa bi bila fantek bi bila Aleš, ker ji je bilo pač to ime všeč. Oče pa se je zaljubil v sosedovo hčerkico, za katero je pravil, da je tako luštna in hotel je da se imenujem Tatjana kot ona. Mama pa je imela s to punčko bolj konflikten odnosuser posted image saj ji je vse lonce zmetala iz omar, ko je soseda prišla na obiskuser posted image . Tako je rekla, da pristane samo na različico imena Tatjana in tako sem Tanja. A zgodbe še ni konec... user posted image Ker je bil moj oče velikuser posted image , je na občini prijavil rojstvo hčerke Tatjaneuser posted image . Mama seveda tega ni vedela, krščena sem Tanja, pri treh letih pa mi je oče umrl, tako nisva do mojega 18. leta vedeli, kako se je oče z nama pohecal. Takrat sem šla delat dokumente in glej ga zlomka...Tatjanauser posted image . No, pa smo vse lepo popravili in zdaj sem samo še Tanja.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2008 21:51:12   
mayci
Jaz sem dobila ime po mamini sošolki.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Wajdowka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.5.2008 20:48:59   
goda13
Meni ga je mama izbrala že pred rojstvom ( ime sem dobila po očetovi sestrični), samo se je v porodnišnici zataknilo, ker mi je oče hotel dati drugo ime in sem bila en teden brez imenauser posted image . Še sreča, da je obveljala mamina beseda, ker mi ime, ki ga je izbral oče nikakor ni všečuser posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 25.5.2008 20:49:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.5.2008 11:41:13   
viv_
Jaz sem dobla ime po eni sosedi iz morja.

Dolgo časa sem imela zelo zelo redko ime, zdaj so pa na vsakem vogalu... In mi gre že mal na živce, ker se vedno obračam, ko starši kličejo na igriščih otroke, pa v vrtcu v garderobi tudi vedno gledam okrog, kdo me kliče user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
26.5.2008 11:49:45   
jocika
Zame je pa mela mami izbrana 3 kar lepa imena, malo je še oklevala med njimi. Potem pa mi je umrl star ata en dan preden sem se rodila. In je mamina tašča mamo skoraj na kolenih prosila, naj jaz dobim žensko različico njegovega imena. Zdaj nosim ime, ki je starokopitno sto na uro in so me celo življenje zbadali z njim!!!!user posted image
Še zdaj mi ni jasno, kako sta veliko starejša brat in sestra to dovolilauser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.5.2008 12:39:31   
Julija08
Jaz sem dobila žensko različico imena Andrej, ki je bil oče od stare mame, ki je ful kmalu umrl.
Če bi bilo po mamino bi bila Laura user posted image  ali Davorin, če bi bila fant, groza!!!
Ati je pa hotel, da sem Nina.
Ampak mi je Andreja bolj všeč.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.5.2008 9:11:06   
nu_tella
Vesna.com tudi moj dragi je dobil ime po prvem slovenskem filmu oz. junaku v njemu user posted image

Jaz in sestra pa sva ga dobili cisto brez problemov (kasen dougcajt glede na danasnje probleme user posted image ). Zame mislim, da niti niso imeli izbrane moske verzije, za sestro pa ja...

p.s. tudi mene zanima kako je SC ime.user posted image  A nam ga zaupas?

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.5.2008 9:12:53   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Aja, pa hvala bogu, da nisem fant, ker bi bila Helmut.

Jesus. Pa ja da ne?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.5.2008 9:15:03   
tanikaa
No, jaz sem pa dobila ime po nekem filmskem liku. Mama je gledala en film, pa je glavno vlogo mela ena punčka, ki je bila ful lepa pa je na travniku brala rože. Očitno so mamo redno boksali hormoni. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.5.2008 9:46:03   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Aja, pa hvala bogu, da nisem fant, ker bi bila Helmut.

Jesus. Pa ja da ne?

Saj vem, da je težko verjeti. Po nekem smučarskem skakalcu. Helmut Rozenk......whatever user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.5.2008 13:11:01   
pajčolanka
meni je ime izbral oče in sicer po eni knjigi kjer nastopa dekle z mojim imenom. pa želel si je da bi imela dolge lase...sem ji mela 2x zelo dolge in sem se dvakrat postrigla kar mu nikakor ni šlo v glavo.
mam pa bolj redko ime-ne zelooo redko, ampak prav veliko nas ni no. če bi izbirala ena babica bi bila monika, druga babica si je želela marjeto, mama jelko al pa kristino...še dobro da je obveljala očetova.
brat pa je dobil ime po farnem zavetniku cekrve kjer je bil oče prej doma, izbrala ga je mama, ampak je kar lepo ime.

za svojega pamžka imam že dolgo izbrana imena, malo bolje redka ampak za moje pojme čisto normalna in lepa. edino malo mi je škoda ker ne stoji za imenoma kak zgodba...ampak dobro, sta vsaj malo redkejši imeni.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.5.2008 13:22:59   
Mišni
Pri nas je bil pogoj, da ni v imenu R-ja, ker ima oče rahlo govorno napako.
No, jaz je nimam, bi pa bila sicer Barbara.

Če bi bila fant, bi bila pa Jaka.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 27.5.2008 13:23:49 >

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.5.2008 13:24:13   
mika
Men je ime izbrala mama, ampak ne vem ali iz filma ali po filmski igralki. moje ime sicer ni tako zelo redko( ena RR-ovka ima punčko s tem imenom), ne poznam pa nobene punce, ki bi ji bilo tako ime.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?