Ponovitev IMN (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

polnaluna -> Ponovitev IMN (23.5.2008 21:15:59)

Oj

Popolnoma sem prestrašena. Pred tremi meseci sem imela IMN. Odstranili so mi jajcevod. Sedaj sva z mojim pridno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] in menstruacija bi morala priti v ponedeljek. Ni znakov, da pride. Ampak kar mene na smrt skrbi je to, da me v predelu jajčnika, na levi strani ful boli. Isto kot me je prvič, pri IMN. Ali je možno, da bolečina ob IMN pride tako zgodaj?

Hvala za vse kar boste napisale ker se kar tresem od vsega ...

Anonimen -> RE: Ponovitev IMN (23.5.2008 23:07:02)

IZVIRNO SPOROČILO: polnaluna
Ali je možno, da bolečina ob IMN pride tako zgodaj?

Sama IMN nisem imela in upam, da tud en bom... Pravijo pa, da čutiš bolečine šele nekje v 7. tednu, ko sta gv, plod že malo večja.

tintin -> RE: Ponovitev IMN (23.5.2008 23:35:00)

Jaz sem imela IMN in me je stran, kjer sem jo imela, bolela še kake pol leta...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Najbrž je bila samo psiha...zanosila sem kar kmalu (pol leta nisem smela, ker sem dobila methotraxat, niso me operirali), po 3 mesecih.

Hator -> RE: Ponovitev IMN (25.5.2008 15:53:37)

Jaz sem imela nekaj dni nazaj imn. Boleti me je začelo v začetku 5. tedna, pa ni bila hudo močna bolečina, kot naj bi bilo drugače značilno za imn. Tudi krvavela nisem ali kaj podobnega.
Stiskam pesti zate, da bo vse ok, ker vem, kako je grozno. Po mojem je tudi psiha. Jaz imam na čase še vedno občutek, da me v tistem predelu boli.

jagodinka -> RE: Ponovitev IMN (26.5.2008 13:50:14)

Tudi sama sem imela IMN.
Psiha je delala svoje in bolečine na levi strani so bile vseskozi prisotne, ampak IMn se na srečo ni ponovila.
Sem pa morala en teden po izostanku menstruacije in po pozitivnem testu na pregled, da so se prepricali, da ne gre ponovno za imn.
drzim pesti, da bo vse kot mora biti.
Lp.

pavlyna -> RE: Ponovitev IMN (26.5.2008 15:47:57)

pravijo,da se IMN nosečnost rada ponovi, če razširjeni jajcevod ni bil odstranjen.
čene pa ni večje možnosti,kot pri tistih,ki je niso imele.

je pa možno,da bi se bolečina pojavila tam nekje po 5. mesecu ---baje, ti pa si v četrtem (če si) ?nevem in nočem biti pametna,naredi test in če nebo bolje pojdi do ginek.,

polnaluna -> RE: Ponovitev IMN (26.5.2008 22:10:17)

Baje je vnetje, čeprav po krvnem testu ni bilo vidno. Bom počakala na menstruacijo: urinski test je pokazal negativno nosečnost. Malo sem zblojena. Ne vem kaj je in kaj ni in kaj si naj mislim: Dva zdravnika v nem dnevu sta različno povedala. En da mam povečano maternico, drugi da imam normalno maternico. Kdo bi se znašel??

Hvala za spodbudo.
Aja, meni so jajcevod odstranili.

Polnaluna

Stran: [1]