Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj "čudnega"?! 23.5.2008 13:52:42
|
|
|
|
Inigo
|
jat tega nism čutila... pomoje čutiš samo želijo... torej psihiraš in si želiš, da bi bila v tebi kepica. mogoče pa vseeno je. počakaj, da izostane M in bomo videli. jst ti resnično želim, da ni psiha...
|
|
|
|
RE: Nekaj "čudnega"?! 23.5.2008 13:55:02
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jst ti resnično želim, da ni psiha... Js tudi upam da je
|
|
|
|
RE: Nekaj "čudnega"?! 23.5.2008 13:58:15
|
|
|
|
tweety83
|
Hvala punce! Super ste!
|
|
|
|
RE: Nekaj "čudnega"?! 23.5.2008 14:49:39
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz nisem nič čutila, sploh nisem vedela, ker se nisem s tem obremenjevala do prve slabosti, ko sem takoj posumila za kaj gre... to je bilo v drugo, v prvo sem krivila pokvarjene kalamare za slabost :=)))) jaz upam, da bo plusek in ne samo namišljena nosečnost, ki sledi močni želji po imeti .... srečno
|
|
|
|
RE: Nekaj "čudnega"?! 23.5.2008 15:56:28
|
|
|
|
tinč407
|
pomoje maš ovulacijo glede na tvoje datume, ki si jih napisala tako da veselo na delo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?