Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj dni pred rokom 26.5.2008 11:24:36
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Mene pa nekaj resnično zanima. Tiste, ki ste še pred rokom. Zakaj bi tako rade prej rodile? Seveda je hudo zadnji mesec nosečnosti, ampak a niste vesele, da ste prigurale do sem? Vsak dan več v trebuščku je za vašega otročka samo dobrodošel. Točno to sem jaz hotela reči. Se popolnoma strinjam. Zakaj siliti otroka ven, ko še ni njegov čas? Ko je njegov čas, se bo porod sam od sebe sprožil in otroček bo prišel na svet pripravljen. Hvala bogu za CTG-je in preglede, da smo ob tem mirne, da je z našim vse ok. Nekak še razumem , ki so že čez rok, ampak ko berem včasih take 10, 14 dni pred rokom, kakšno paniko vzganjajo, tega pa, odkrito povedano, ne razumem. Prvič sem rodila 4 dni čez rok, umetno sprožen porod in še nisem bila pripravljena it rodit. Meni se ni nikamor mudilo. In definitivno nisem privrženka umetno sproženega poroda samo zato, da bi čimprej zagledala. Tak porod je tudi zelo hud in naporen za otroka. Saj bo....če ste vzdržale 9 mesecev, zakaj ne bi še kak dan ali več? Bolečine....ja, jaz jih imam že od 20. tedna dalje, zdaj, v 33t so včasih že nevzdržne, pa kaj naj? Vse za dobro otročka, pa četudi to pomeni, da bom pri 35 stopinjah še vedno hodila naokoli s tem trebuščkom, ki ga več ne bo nikoli nazaj. Pa četudi bom čakala še 10 tednov. Držim pesti za vse, da bi ohranile svoj porod v najlepšem spominu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!