A ste brale v ND (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nejcko -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:01:19)

Punca, ste prebrale v Nedeljcu tisto zgodbo o dvojčkih Klavdiji in Martinu. Jaz sem čisto šokirana, da je kaj takega sploh mogoče.

Držim pesti, da bo sorodnikom uspelo in da bosta maledva lahko ostala v Sloveniji.

P.s. Vidim, da ste danes čisto poročno razpoložene, nočem vas zamorit, samo me je resnično prizadelo.

Anonimen -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:03:06)

Ne še. Ni blo časa:zmeden:

Jančika_ -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:03:45)

Kaj, kaj? Nimamo Nedeljca, za kaj se pa gre?

Anonimen -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:06:27)

¸Brala.
Oče tujec, mama slovenka, dva otroka. Očetu so vzeli pravico do otrok ker je bil nasilen, zdaj jima je pa mamica umrla. Zdaj bi ju pa slovenski sorodniki radi vzeli k sebi, tudi onadva bi rada prišla, pa oblasti v tujini najbrž ne bodo pustile, ker tej slovenci bolj revno živijo. V tujini jima bodo poiskali rejniško družino.
Groza!

nejcko -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:07:52)

alja, glavno si pozabila napisat. Oče je mamico DO SMRTI PRETEPEL IN JO PUSTIL V MUKAH UMRETI!!!!

clea -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:11:47)

:zmeden::(:zmeden::(:zmeden::(:zmeden:GROZA!!!!!:zmeden::(:zmeden::(:zmeden::(

Anonimen -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:13:54)

Žalostno, zelo žalostno...ne vem kakšne so razmere in koliko sta otroka stara, če sta še bolj majhna potem si po moje zaslužita novo družino, takšno ki jo bodo imeli radi...sem proti rejništvu in bolj za posvojitev, pri prvi nikoli ne veš, kaj se bo komu "sprdnil"....

Anonimen -> A ste brale v ND (17.2.2005 15:25:46)

O madona a res al kaj?
Sem res na hitro preletela ta debele črke, brala pa nisem.

mika -> A ste brale v ND (17.2.2005 18:34:32)

A kljub temu, da bi jih imeli slovenski sorodniki, bi ji tisti v tujini radi dali k rejniški družini:ups:?
mater to pa je logika.

SANDY -> A ste brale v ND (17.2.2005 19:48:41)

Upam da imajo ti sorodniki kako sekiro, da mu roke posekkajo...:hudicek:

cmokec -> A ste brale v ND (17.2.2005 21:42:56)

Zdravo,

v Tedniku je bil ta primer. Res zelo so revni, otročka sta se povrhu šele sedaj naučiila malo slovensko. Čisto na koncu prispevka je bilo omenjeno, da so že z darovalci zbrali dovolj denarja, da bosta revčka lahko ostala. Življenske pogoje bo pregledovala avstrijska socialna služba, Kdaj, pa ne vem.

cmokec

Stran: [1]