|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugačna poroka
17.2.2005 14:45:15   
pixel
Ste me tok skurle, da sem nov post odprla. A ma katera kakšno dobro idejo za noro poroka? Tista klasična s čipkami in starimi tetami mi ne diši preveč. Rada bi kej drugačnega, ampak sem čist brez idej.:zmeden: Ma katera kakšne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   drugačna poroka
17.2.2005 14:46:12   
Anonimen
Las Vegas.

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   drugačna poroka
17.2.2005 14:46:54   
Anonimen
http://med.over.net/phorum/list.php?f=74

:)-

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   drugačna poroka
17.2.2005 14:49:23   
clea
Al bina a pa pol ta poroka 100% velja pri nas:ups:.Ker sem enkrat slišala,da sta se dva poročila v Las Vegasu,pa sta se morala potem v slo še enkrat,ker tista ni bila veljavna.

Pixel se pa strinjam s tabo,jaz bi tudi raj kakšno posebno odštekano poroko.Sam tudi jaz nimam idej.:zmeden:

Punce napišite kakšno idejo.
Lp,Clea

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   drugačna poroka
17.2.2005 14:57:49   
African queen
Poroka sklenjena v tujini velja tudi v Sloveniji, sam moraš poročni list overit in tukaj ti jo morajo priznat,postopek nekaj časa traja..

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 14:59:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   drugačna poroka
17.2.2005 15:01:00   
Lenny
Najemita balonarje in se poročita v balonu

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   drugačna poroka
17.2.2005 15:02:47   
Jančika_
Midva sva imela tako čist simpl poroko, brez čipk itd:)-, samo civilno, pa je nekaj ljudi ful debelo gledalo, češ kje je pa frajtonerca, pa šranga:zmeden:. Ja ne vem, v naši družini takih ohceti nikoli nismo imeli!

"Drugačna" je bila zame tipična slovenska poroka, ko sem prvič šla na tako. Tam sem pa jaz debelo gledala:)-.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   drugačna poroka
17.2.2005 15:03:15   
Blink1
Ej, Frutka je bojda imela ful kul poroko...Naj ti kaj več pove..:bravo:

Jaz vem samo, da je dedek (ne vem čigav) mislil, da pije špricer, je pa pil Shark vodko:zmeden:, pa ful mu je blo fajn:)

Frutka sori:zmeden: sem si to zapomnila, ko si zadnjič na večerji razlagala:ups:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   drugačna poroka
17.2.2005 15:03:20   
African queen
Če sta mogoče navdušena potapljača-poroka na morskem dnu...na kakih sanjskih otokih!

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   drugačna poroka
17.2.2005 15:08:39   
fricka
Jaz sem imela malo drugačno poroko. Začela sem pri obleki, imela sem rdečo iz šantung svile, šopek pa eno vewliko rdečo vrtnico- lepljeno iz lističev vrtnic. Obred na Zemonu, sledila je večerja v obliki slow fooda. Bilo nas je 40 povabljenih, hrana perfektna: uvod z sipo z jagodami, šunka v testu s trenom, juha: gobova, hrenova, ribji bordet, goveja,..., rižota s koprivami, izkoščičena račka na pireju, njoki s nanoškim sirom in radičem, sadna torta. Pa dobri piškoti moje mame. Intimno, brez velike muzike- ne maram ansamblov in pompa z perverznimi igricami, povabljeni samo moji najljubši,...

Ni bila nora, vsekakor pa po mojem okusu perfektno izvedena, elegantna in umirjena. Te strežejo kot carja. Pa še mnogo manj smo plačali, kot smo sprva pričakovali.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   drugačna poroka
17.2.2005 15:12:26   
inga
to se pa dobro sliši... a lahko poveš, koliko je stala večerja? se mi zdi drago :zmeden:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   drugačna poroka
17.2.2005 15:20:19   
fricka
Večerja s torto vred je za vse skupaj prišla 400.000 SIT. Ravnokar še enkrat štejem koliko nas je bilo- sem nas preištela 25 in ne 40. V ceni so bili všeti tudi hektolitri zelo dobrega vina. Pa še z odojkom so nas na koncu častili. Ostali so nam v krasnem spominu in vsako leto greva na obletnico tja 100 %.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   drugačna poroka
17.2.2005 15:24:35   
clea
fricka:bravo::bravo::bravo:
Ful se dobro sliši!!!!
A imaš kakšno sliko?

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   drugačna poroka
17.2.2005 15:45:01   
pixel
Ficka, super poroka. Samo sem pozabila omenit, da bi s stroški bolj na izi:)-

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   drugačna poroka
17.2.2005 16:00:05   
Nogavička
Ena moja znanka je svoje po poročnem obredu odpeljala na osmico. Nekam na Kras. Je bilo tako luštno, da so raztegnili na cel vikend.

L.p.

Tea:rozica:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   drugačna poroka
17.2.2005 16:02:06   
Magi*
hoj, midva sva se tud mal drugač poročila. obleka je bila zeleno-roza, nevsakdanja, ženin v supergah. vzela sva se na grau Dobrovo v Goriških brdih, civilno. ena sama poroka tisto soboto. kosilo ala slow food na neki domačiji v Medani (ni bilo drago, je bilo pa super okusno). povabljenih cca 50 (najožje) žlahte. glasbo smo si sami rolali. bilo je noro sproščeno, prijetno. babice so mal čudno gledale, potem so se pa tudi one sprostile in zažurale z nami. aja, svate je pripeljal avtobus in jih nato tudi zjutraj odpeljal nazaj v LJ.

čeprav je celi dan lilo kot iz škafa, je bilo v Medani kot v raju. bi se takoj še enkrat poročila. strošek je bil pa veliko manjši kot pri organizaciji klasične poroke.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   drugačna poroka
17.2.2005 16:05:58   
KATY&TIMMY
Na Polineziji organizirajo prav lepe poroke v njihovem običaju.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   drugačna poroka
17.2.2005 16:14:14   
pixel
Ja, jaz bi kakšno tako, kraško, domačo. Samo na tistem koncu ne poznam nobene gostilne niti kraja za civilno poroko.
Če nič ne najdem grem pa na Polinezijo, sej je isto ne?:)-

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   drugačna poroka
17.2.2005 16:16:02   
Junona
Če si zaljubljena v svojega bodočega, ti bo tvoja poroka, pa kakršnakoli že bo, ostala v najlepšem spominu. Jaz sem se poročila pred dobrimi sedmimi letiin imam zelo lepe spomine nanjo. Verjetno ne bi menjala skoraj nič - mogoče le obleko. Izbrala sem si mešanico - vsakega malo, ni bilo pa tiste klasične žurke. Predvsem smo se pa precej vozili, ker sta bila obreda in potem večerja na različnih koncih. Poroka na Otočcu (več kot 30 km oddaljeno od mojega doma), potem še v gotski cerkvi v Novem mestu, večerja v Hotelu v Dolenjskih Toplicah - res le večerja (zelo okusna). Ob polnoči smo šli vsi domov, potem pa na poročno potovanje. Vsem je bilo zelo všeč, meni je bilo pa kot v sanjah.
Vem pa za en par, ki sata se poročila na svojem vikendu, ob reki. Na obred sta se pripeljala z motorjem.

Grem, dete joka. lp

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   drugačna poroka
17.2.2005 16:20:29   
Anonimen
Pixel Štanjel na krasu ali pa v Lipici tudi pa na gradu Zemono..to sem zasledila ko so se slovenski pari poročali.Na Polinezijo sem te pa jaz poslala v imenu moje hčere:)-
Sem v nedeljo videla dokumentarec o Polineziji seveda francoski ujjjujuuuj pari grejo na medene tedne amoak se šele ko so tam poročijo sanjsko nedosegljivo.9nebesa9nebesa

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   drugačna poroka
17.2.2005 16:22:18   
Junona
Vse se da zmenit. Poroko si lahko organiziraš kjerkoli, na travniku, v gozdu, ... samo malo več angažiranja je potrebno in verjetno je treba to posebej plačat - ne vem. Ampak če ne misliš met ohceti, pač kakšnega jurja več daš matičarju.
Karkoli boš že zbrala, ti želim srečo in pa POROČAJ!!!

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   drugačna poroka
17.2.2005 17:13:23   
hartan
Hoj!
Midva sva se porocila v Arboretumu v Boljkovi galeriji. Jz sem prisla s svojo prico in ocetom, ko so bili ze vsi svatje zbrani.Imela sva tri pevce,ki so ob samem obredu peli Ave Marijo,potem pa smo imeli zunaj pod drevesi jagode in sampanjec.
Zurka z ognjemetom pa je bila kasneje v eni izmed gorenjskih gostiln.
Imeli smo se prelepo.

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   drugačna poroka
17.2.2005 18:23:35   
žiža
A rabi kakšna bodoča nevesta obleko? Men je moja tko fajn ratala da bi se kr v ta posel podala.
En biznis me že čaka. Se moja sestrica maja tud moži, pa ji bom jaz obleko delala.
Moja poroka je bla čist klasična. Noseča nevesta, pa ornk žur, smo skor še rojstvo pili :bravo: :ups: :bravo:
Pa čestitke vsem nevestam :rozica: :rozica:

(odgovor članu pixel)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
17.2.2005 18:40:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pixel)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?