oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: oka Ne bi pa rekla, da čez nekaj časa sledi še kaj hujšega, pa tudi tole s pedofilijo mi je malo huda obtožba (je pa res, da ni daleč od tega). Kaj pa je? Ena ženska, pa sploh ni važno, da je otrokova babica, daje otroku joško v usta. Otrok ni njen in ne doji ga! MENI ne pade na pamet, da bi tamali dala joško v usta, pa čeprav je moj otrok - ker ne dojim več, to ni več sprejemljivo. Ko ženska doji, je to za otroka vir hrane in pomembnih vitaminov za življenje, kasneje pa nadlegovanje! Pa rečte kar hočte. Res me zanima, kako bi odreagirala, če bi nek moški, po možnosti celo dedek, pred tvojim otrokom tiča kazal. A bi isto rekla, da je v tem primeru pedofilija huda obtožba? Tale situacija je do konca bolana in nesprejemljiva in babica lahko v svoj zagovor pove samo to, da se bo šla zdravit! Glej, mislim, da je razlika v tem, ali je babica ponudila dojko otroku zato, ker bi s tem izživljala svoje spolne fantazije, ali zato, ker se ji je to zdelo fino in ni pri tem uporabljala možganov. Ne vemo s kakšnim pojasnilom je ta babica prišla na dan, zato se mi zdi, da je o pedofiliji v tem primeru malo hudo govoriti. Mi je pa tako početje vsekakor totalno nesprejemljivo in ogabno ne glede na babičine motive in sama bi popenila še isti trenutek, ko bi to izvedela. Kar pa se tvojega vprašanja glede mojih otrok in dedka tiče pa ti lahko odgovorim, da bi v primeru, ki si ga navedla moji otroci dobili tretjo babico. In kazanje "tiča", kjer gre za očitno izživljanje spolne fantazije se mi zdi dokazana pedofilija in če dobro pomisliš je vseeno med tema dvema primeroma vendarle nekaj razlike.
|