Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 14:39:43
|
|
|
|
jaz99
|
Deni jaz sem bila v Madrah in je res kar lepo le plaža je res zelo nabita. Smo bili v privat apartmaju z pogledom na otok maun(upam da sem pravilno napisala)smo ga šli pa tud pogledat in je ser zelo čista voda toda na žalost,takrat polna ježev. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mi pa bomo šli verjetno kam bliži ker je Tina še premejhna . Pomoje da rovin ali pa Savudrija
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 14:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
1 teden v Banjole (Pula) - pa enih 10 dni z avtomobilom po jugu Francije (azurna obala in Provansa)....
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 14:41:37
|
|
|
|
JASNA D
|
Letos gremo prvič. Našla sva ne netu, upam, da je v redu. Viv, če se ti da, mi na privat mal napiši, kakšen je ta Peroj, no, saj laho tule tudi, če še katero zanima. Hvala, Jasna
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 14:43:20
|
|
|
|
puri
|
Mi gremo v Novigrad:)
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 14:43:54
|
|
|
|
Jančika_
|
A katera pozna kaj simpatičnega v okolici Splita? Nikoli še nimo bili tam doli, tako da sploh ne vem, kje naj iščem. Gremo namreč v Bosno na obisk k prijateljem v Livno, od tam je ena ura z avtom do Splita. Otoki ne pridejo ravno v poštev (no, mogoče tudi, kaj pa vem). Malo sem že iskala po netu, ampak bi osebne izkušnje so boljše.
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:04:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
Meni so pa Vodice všeč...pri Zadru, samo letos verjetno ne bo nič :zmeden:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:06:33
|
|
|
|
bebica
|
Midva pa razmišljava, da bi sept. šli nekam z letalom (Tunizija, Egipt) - ne predaleč. Mali bo takrat star 15 m. , pa se malo bojim kako bo na letalu in v hotelu. Tedenske počitnice v hotelu , polpenzion stanejo sept. cca 90.000 SIT/ osebo, kar se mi sploh ne zdi veliko. In to v hotelu s 4*, pa še otroški bazen in igrala imajo. Me ful mika. :morje::morje::morje: komi čakam
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:08:35
|
|
|
|
Pikabu
|
O Deni :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Mi smo ga pa včeraj rezervirali. Odločala sva se med Šolto in Krkom in sva se za letos odločila, da gremo raje na Krk, ker je bližje, pa ni trajekta. Komaj že čakam... :morje:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:09:55
|
|
|
|
vess
|
Korzika je zakon.
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:14:21
|
|
|
|
TaRe*
|
Mi smo bli pa že dvakrat v Zatonu v Zadru,pa je tud super,za majhne otroke.Bli smo v apartmajih,tako da sem sama kuhala in nam je blo zlo všeč.Moj hoče pa zej mal zamenjat,pa tudi nimamo nobene ideje,kam.:zmeden:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:23:42
|
|
|
|
M&P
|
Mi gremo letos tudi na Pag:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:41:48
|
|
|
|
Mojca P.
|
:)Jasna D, Viv: tud mi hodimo v Peroj. Imamo parcelo s prikolicami dol. Kako je svet majhnen, kaj-pa tako malo selo je to, v bistvu!!
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:45:13
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
cres-verjetno:zmeden2:upam:ups::morje::morje::morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:47:04
|
|
|
|
Primoza
|
Na "morske" počitnice se bomo podali v Bohinj. Drugače pa še za par dni v Poreč, na vikend od ženinih staršev.
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 15:48:11
|
|
|
|
bini
|
mi bi šli pa nekam v okolico pule, pa se kar še nisva spravla iskat kakega pametnega privat apartmaja :ups:.. moj kar čaka, bom mogla jest zorganizirat. A katera lahko pomaga - imate kakšne izkušnje z apartmaji tam?
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:07:22
|
|
|
|
Nogavička
|
Jaz pa nimam pojma. Mi imamo še kužo pa je treba še na to gledat. L.p.:rozica: Tea
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Cres-Martinščica,še razmišljamo:)-
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:30:52
|
|
|
|
ZARA
|
Jst grem na Bora Bora....8) Al buna pa na ****ulo :)-:)-:)-:)-!!???
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:31:18
|
|
|
|
ZARA
|
Al bina :ups:...sm mislla...
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:43:44
|
|
|
|
TaRe*
|
Jasna...men je pa to tko všeč.Dej mi mal povej,če imaš čas...na privat lahko.A si že bla tam?Misliš,da še imajo kej fraj,al je že vse šlo?:zmeden2::zmeden:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 16:57:35
|
|
|
|
bini
|
Ej Jasna D - daj ti meni mal več povej, ker tole zgleda čist sanjsko.9nebesa A so cene tud sanjske?? Pa škoda ker ni nič zasedenost napisana..no, sej bom kar pisala jim, pa mi bodo vse povedali najbrž, a ne? a je treba kaj vnaprej plačat, ker jest sm glede tega ful skeptična... no, hvala če se ti bo dalo kej napisat :sloncek: lp
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 17:12:05
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
dogovarjamo se za 1 teden na cresu:zmeden2:,še prej pa 4-5 dni v dezenzanu del garda,blizu gardalanda9nebesa:bravo:upam da nam bo uspelo vse:zmeden2::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lp,katyka:morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 17:30:18
|
|
|
|
ronja5
|
Mi pa smo ravno včeraj rezervirali v Termah 3000 apartma v naselju Prekmurska vas. Na kosilo pa bomo hodli ven v kakšno gostilno. A pozna katera kakšno dobro v tistem koncu? Pa da nima glih zasoljenih cen:zmeden2:
|
|
|
|
A se lahko malo považičkam ?:-)) 17.2.2005 17:44:57
|
|
|
|
Taša
|
Mi pa smo že prejšnji teden rezervirali in poslali akontacije... Gremo pa v Pirovac pri Šibeniku...:bravo::bravo:... Baje je zelo fino...
|
|
|
partnerstvo in dojenčekKatka123 RRsta se po prihodu novorojenčka zbližala z partnerjem?DA, vse je kot mora biti (
67%)
Ne, nastajajo problemi (
33%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!