|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija kljub zanositvi?
22.5.2008 19:00:26   
march_30
Pozdravljeni!
Upam da mi lahko kdo izmed vas pomaga. Znašla sem se v zagati....in to kar precej veliki. Ta mesec mi je menstruacija zamujala 5 dni, kar se mi ni naredilo še nikoli, vedno je bila točna ali "prehitra". Glede na okoliščine sem mislila da sem zanosila. S partnerjem si želiva otroka, zato sva 2 dni po zamujenem datumu menstruacije imela spolne odnose (nezaščitene). Ko pa sem mislila da iz tega bo "nekaj", sem 2 dni po tem spolnem odnosu dobila menstruacijo. Zanima me če je možno da sem zanosila poleg tega da imam menstruacijo in koliko časa naj počakam s testom nosečnosti? Že vnaprej hvala za odgovore! Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 22.5.2008 22:26:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VPRAŠANJE-nujno
22.5.2008 19:24:41   
Anonimen
če se ti je menstruacija vlila kot ponavadi pol mislim da ni prišlo do zanositve....nevem pa kaj ima to s tem da si dva dni po zamujanju imela spolne odnose!!!ovulacija je bila že prej!!!ovulacija je 14dni pred naslednjo menstruacijo in ni možno da bi zanosila dva dni po zamujanju?????včasih se ciklusi mal pomešajo in menstra mal izostane!!!

(odgovor članu march_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   hvala
22.5.2008 19:31:16   
march_30
hvala lepa za odgovor!

(odgovor članu march_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hvala
22.5.2008 21:05:26   
Naja30
Če imaš zelo močno M, po moje tudi nisi noseča.

(odgovor članu march_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?