Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pokrajine - referendum 23.5.2008 10:50:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Včeraj na TV sem slišala. Aja. Upam, da bodo tiste voluharje, ki se še vedno vlačijo po občinah kljub temu, da so se občine že pred leti razdelile. kader pa še kar visi. Ne moreš verjet.
|
|
|
|
RE: Pokrajine - referendum 23.5.2008 13:24:42
|
|
|
|
Rubin.
|
Evo da boste vedeli kam spadate . Sicer pa bo referendum prišel tri milijone €, da se zjočeš, koliko denarja bo šlo v nič. Jaz sem tudi proti, kakšna Mariborska, jaz sem Štajerska.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.5.2008 13:25:45 >
|
|
|
|
RE: Pokrajine - referendum 23.5.2008 13:33:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: srki No, kaj je s trgovkami? Še vedno delajo ob nedeljah in praznikih. Referendum o odprtju trgovin ob nedeljah je sforsirala desnica in tudi ta referendum o pokrajinah je sforsirala desnica, ki si na tak način nabira točke pred volitvami. finta pa je v tem (kar malo ljudi sploh ve), da gre v obeh primerih za posvetovalni referendum, ki ni zavezujoč!!! Gre torej za referendum, na katerem se samo zbira mnenje folka, za vlado pa ni zavezujoč, da ga upošteva. Za take reči bi se moral razpisati zakonodajni referendum. Torej, neglede na to kako boste glasovali, vlada bo naredila po svoje. Ker ta vlada itak vse naredi po svoje in je je*** nobenega pet posto. Malo me to na nekaj spominja Meni osebno je popolnoma mimo to, na koliko pokrajin mislijo razkosati to ljubo Slovenijo. mislim, da bi bilo 8 pokrajin več kot dobolj (Primorska, Notranjska, Gorenjska, Dolenjske, Štajerska, Prekmurje, Osrednjeslovenska in Koroška - to nekako soupada tudi z narečnimi skupinami). Več pokrajin pomeni samo več birokratov, ki bodo na ta račun fino služili . Ampak enim je pač to v blazno velike interesu. Aha, hvala za pojasnilo.
|
|
|
|
RE: Pokrajine - referendum 23.5.2008 18:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte mi nekaj povedat, ali je Ormož na Štajerskem ali v Prlekiji? Ljutomersko-ormoske gorice. Dobro vino imajo :).
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?