urška -> RE: Kaj narediti? (22.5.2008 13:24:51)
|
najprej povem to, da sem tudi sama v enostarševki družini. sicer ne s takim problemov ampak kvečjemu obratno. bivši si nekak zamišlja da vsakič ko ima 5 minut časa mora bit otrok pri njemu. če sem prav razumela, stikov nimata urejenih. glede na to, da on hodi na CSD delat sranje ti priporočam čimprejšnjo ureditev teh zadev na sodišču. potem pa naj dela kakor hoče. pride ali ne pride. določene bosta imela dneve kdaj je pri njemu in takrat jo lahko ima. rekla si da hči niti natančno ne ve, da bi mogla it k njemu. toliko bolje za otroka. itak bo pa kmalu sama dovolj stara in ga bo sama vprašala kdaj bo prišel po njo. če pa že sprašuje tebe ji pa lahko rečeš, da bosta skupaj telefonirali očiju in ga naj vpraša kdaj pride. nikakor ji ne govort da oči noče prit po njo, ker s tem ne boš nič naredila. če vpraša zakaj pa danes ni prišel reci, da je najbrž še v službi pa ne more. vem kako je zajebana stvar to. nekako pa moraš it preko sebe. velikokrat lagat otroku ker uno tele od očeta glumi gljivo in ga boli K..... jaz osebno pa otroka ne bi prav nič silila k njemu, ker prej kot to, da jo bo naenkrat hotel met, se bo naredilo to, da je sploh ne bo pogledal.
|
|
|
|