Nacka -> brezupna situacija (22.5.2008 12:37:25)
|
Ojla, naš malček je star 8,5m. Do sedaj z njim ni bilo večjih težav - smo se imeli na splošno res lepo. sedaj pa že kakšne dva, tri tedne - za znoret. Skoraj nič več ne spi. Čez dan ga mogoče zmanjka za 15 min, če se peljemo z avtom mogoče pol ure. Ampak to ne pomeni, da spi ponoči. Prvič se zbudi že okrog polnoči, pa ob 3h, 4h... Spije okrog 180 ml mleka (sem mislila, da se zmišljuje ampak je res lačen). A tako stari [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še kar jejo ponoči??? Moram reči, da če dan veliko poje, tudi zvečer dobi kašico, pa povrhu še mleko. Ima že 11 kg. Najhuje pa se začne po tem, ko poje - ne more zaspati. Delava vse mogoče - imava ga pri sebi v posteljici, ga božva, dajeva dudo... On je čisto zbujen. Suka se na bok, pa obrača na trebušček, plazi po postelji - v temi... Ga ignorirava in misliva, da se bo umiril, pa naju poči po glavi, brca... Kaj naj naredim??? Dons ponoči so mi čisto popustili živci. Po nogah imam polno črnic od njega. Zakaj je tako nemiren??? Drugače čez dan ga vse zanima, se lepo igra, je dobrovoljen... Zobki po mojem niso na pohodu - ima že štiri (ko je dobil te, je bil kar umirjen, veliko je počival, sicer malo nergal - sedaj paje živi hudiček, povrhu pa se še ful na glas dere- baba, gggg, abbb...).
|
|
|
|