Anonimen -> vroče poletje (17.2.2005 14:43:54)
|
Ja, ker posledično zaradi odstvetovanja telovadbe nimam nič kondicije zna bit problem. Full se hitro utrudim, čutim, kadar mi full tolče srce itd. Zato moram zdej full pazit, k so teli virusi, da kaj ne staknem, ker bi me pomojem poslal na PeK. In pol še bolani hodijo v šolo...grrrr... Ampka najbolj me zdeluje vročina- se mi vrti itd. Tko da poleti jst hodim okrog šele popoldne, al pa zjutrej. Na bus je največja muka. To so ugotovil na sistematskem za v šolo pr 7 letih;) Je rekla mami dr., ga., a vam je kdo že kdaj rekel, da ji srce nepravilno utripa? In pol mso šli na PeK, pa od začetka sem mela neki...pa kontrole na eno leto...pol se je pa pr 12h (men se zdi:zmeden: ma v 6. razredu skratka..tisto poletje pred ) letih poslabšal...sem dobila še vnetje požiralnika in dvanajsternika, to je vse skupi vplival na srce (al pa obratno) in sem dobila tabelet (ker je bil en prekat povečan). No, tablete so prekat uštimale, mene je pa dostkrat glava bolela, vrtel se mi je, znižvale so mi že tko nizek pitisk itd.-stranski učinki. PredLani (po 2 letih) so mi jih ukinli, tko da sem eno leto pa pol zdaj brez tablet. In mi je boljše brez.Zdej mam pa tahikardijo. Se spreminja vse skupi..pa ne vejo, od kje je pršlo in kako bo v naprej. So rekli, d alahko tko kot je pršlo tut zgine...pa ni..pa da lahko v puberteti zgine, pa tut ni...tko da dvomim, da sploh kdaj bo..:zmeden: Uf,sem naložila..:) No ja, v 9 letih s enabere...:zmeden2: lp,:fis:
|
|
|
|