|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj noseča na dopust
22.5.2008 10:37:49   
b
Zdravo
Zanima me, če katera ve kdaj je za nosečnico najbolj primerno potovanje- v katerem tednu. Namreč rada bi rezarvirala dopust, pa se težko odločim kdaj bo zame najbolj idealno. Sem pa v 11 teduuser posted image .

Hvala v naprej

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 22.5.2008 12:43:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ NOSEČA NA DOPUST
22.5.2008 10:40:59   
danijela in taja
če se počutiš fajn kadarkoli....nekje po 7 mes ......je bolj bit blizu doma....nikol neveš....drgač pa kadarkoli...računi pa da v 21 tednu greš na morfologijo....ti kr uživi...lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2008 10:41:01   
Splet.Ka
Mene so punce, ko sem jit to spraševala na začetku nosečnosti, kar malo napadle, ja zakaj pa ne bi šla na dopust kadarkoli.

Rok sem imela konec avgusta, na dopust sem želela sredi junija. Pa ni šlo. Po prvomajskih praznikih v 22. tednu sem začela krvaveti, se na pritisk odpirati...če sem želela roditi vsaj blizu roka, sem morala lepo cele dneve dobesedno preležati. Se je obrestovalo, ker sem na koncu rodila samo 1 mesec prezgodaj.

Moj nasvet - pojdi na dopust čim prej, če bo potem vse ok, pa še vedno lahko kam skočiš. Ampak pazi, da ne bo padlo v vodouser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2008 12:46:39   
maja1488
Odvisno kako se počutiš in koliko si upaš. Obvezno pa dopust zavaruj za primer, če ne greš. Nekaj malega doplačaš, pa ti v primeru, da ostaneš doma denar vrnejo.

Jaz sem bila od sredine julija 3 tedne v Bolgariji, rok pa sem imela 3 septembra. Mislim, da smo se vrnili nekje 10 avgusta.  Sej veš...niso samo pri nas porodničarji.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2008 14:15:59   
ella2006
čisto odvisno kako ti poteka nosečnost
Če je vse ok potem ni problema.
Jaz sem v 5 mesecu šla na dopust z letalom, nato pa sem še v 9mesecu (3t pred rokom) bila na Cresu, res pa je da imamo vikend doli, tako da sem se počutila kot doma.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2008 15:28:41   
pomar*ANČA*
jaz bom rodila novebra in bova avgusta šla normalno na dopust. sicer ne v črno goro kot je bilo planirano, sva pa zadovoljna tudi z dalmacijo. imava že vse rezervirano in plačano. ker se dobro počutim mene ne skrbi. ubistvu sploh nisem posmislila, da bi tukaj bila kakšna težava. mislim da mi bo spremeba okolja, voda in lenarjenje prej koristilo kot ne. 

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2008 17:31:54   
jajula
mene je v 5,6 m tok hrbet bolel, da sem ful težko v avtu sedela (oz.raj nisem ). najdaljša pot takrat je bila do kranja pa še to sm sred poti hotla it peš..tko da je ful odvisno kako se počutiš. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2008 20:15:23   
karmy
četudi se kaj zgodi z otrokom greš v bližnjo bolnišnico... tako da se mi zdi da ni problemov

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2008 20:58:44   
borovnička
Tako kot so punce napisale... odvisno kako se počutiš in kako poteka nosečnost.

Jaz sem 3 tedne pred rokom še veselo skakala po Rabu, kjer vsako leto kampiramo. Super sem se počutila, voda je bila bolj hladna in meni je to noro pasalo, vročina me pa ni motila. Res sem se počutila super, kot da sploh nisem noseča. In ker sem se tolk fino počutila, sem bla tud čist neobremenjena z mislimi, da bi lahko šlo kaj narobe.

Najboljše da se zaneseš na svoje občutke... mamo ženske en tak šesti čut, dostkrat pride prav.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2008 21:22:30   
ThinkPink
Jaz sem lani šla v 32t (2,5m pred porodom) in bilo je super! Doma sem se počutila ok, razen tega, da me je križ bolel ko...user posted image  Mislim, da nisem šla dvakrat v vodo ko so bolečine minile.

Sicer pa je to odločitev vsakega posameznika, koliko si upa. Če si drugače ok, potem ziher ni ovir.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?