rose -> RE: Alergološka ambulanta (23.5.2008 13:56:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica 1 Rose kako pa je potekala provokacija na pediatrični. Na katerem oddelku si sprejet, a imaš posteljo v sobi z otrokom ali samo stol? A pride tudi Dr Acceto na oddelek? Kolikokrat pridejo otroka pogledat ko popije mleko? A to dobi Aptamill, al kaj drugega? Oddelek je za alergološke in revmatološke bolezni ali nekaj podobnega. Ne, postelje nimaš. Jaz sem imela srečo, ko sem imela stol, ki se je raztegnil v ležalnik - zelo udoben za spanje. Zadnjo noč je sestra celo povšter prinesla. Drgač pa nimaš na oddelku za sebe niti wc-ja, je treba v pritličje hodit. Enako, če se želiš umit ali tuširat. Tud zob si naj ne bi pral v sobi. No, me smo to vseeno počele. Drgač pa prvi dan dobi 6 brizg, od 0,5ml do 30ml aptamila v razmaku 30 minut, naslednji dan 30, 60 in 90ml in tretji dan dobi 3 obroke - to pa je kar se zmeniš. Otroka opazuješ sam, pred vsako dozo te tudi sestra vpraša kako je in popoldan (predno gredo domov) pride še enkrat zdravnik pogledat. Pri nas je bila specializantka vedno ista, ostali zdravniki pa so bili vsak dan drugi. Tako, da ko smo šli domov, nisem dobila vseh odgovorov na svoja vprašanja. Saj specializantka je bila prijazna, ampak je samo naprej nas poslala, glavna zdravnica tisti dan, pa ni želela odgovarjat. Zakaj ne vem, samo rekla je, ja saj vse dobite napisano, navodila kako naprej dobite po pošti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To mislim, da je to. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
|
|
|
|