kaj kupiti za 80.letnico (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Anonimen -> kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 5:46:30)

Naša mama praznuje 80.letnico, ne vem sicer od kdaj je to taka starost, da je treba da se zberemo vsa bližnja in daljna žlahta, ampak občutek imam, da se spodobi, če namesto čestitke in rože dobi kakšno bolj "spešl" darilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Pa ne vem kaj kupit?!? Zlat obesek? Uhane? Uro?...

Prosim ideje na plano![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2008 6:10:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Volga -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 7:13:15)

odvisno, kaj rada dela, če rafda bere, kakšne knjige, če vrtnari, kakšne sadike za rože, če štrika, volno pa kaj zraven, itd....ampak ponavadi takih ljudje ne rabijo ničesar, vsaj če sklepam po moji Volgi. Sploh pa ne kakšnih gat in sp. majic, kopalnih plaščev in ostalega, ker tega, kar je novo, itak ne ponosijo. Naša je imela v omari milijon še čisto novih sp. hlač in majic, tako za vsak slučaj, za k zdravniku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa ni nikoli hodila okoli dohtarjev.




tananejka -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 7:18:15)

Moja babica in dedek sta bila od vseh daril najbolj vesela okvirja v katerega smo dali vnuki svoje slike (tudi slike njunih otrok in pravnukov, pa njunih slik iz mladosti in slike, ko sta imela v naročju pravnuke) in spodaj napisali kdaj in kje so nastale.

Ko sta dobila to darilo, so tekle solze sreče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Marogica -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 7:54:27)

Ker je to "okrogla" obletnica in predvsem že visoka starost, smo tudi mi mojemu očetu zbrali denar in kupili nekaj konkretnega.  Pa ne zlatnine in podobnih prčkarij, temveč nekaj, kar človek v tej starosti potrebuje, stane več denarja in si tega ne kupi. Ponavadi imajo ljudje v tej starosti "vse", kar potrebujejo, pa vendar se vedno najdejo kakšne skrite želje ali stvari, ki so dražje, pa si jih človek zato ne privošči.

Pri nas je bila to hollywoodska gugalnica, pa ne ona za 60€, temveč za skoraj 300. Daljša, večja, udobnejša. Ker moj oće že težko hodi in je tako lahko dosti na zraku v ležečem položaju.

Torej nekaj, v bistvu praktičnega.... Kaj pa to je, pa ti težko svetujem, ker tvoje mame ne poznam. Mogoče se o tej stvari pogovorite na kakšnem družinskem posvetu.




Olivija -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 8:20:47)

Očim od mojega očeta je dobil za 80 let potovanje, je pa zelo vitalen in sta se potem skupaj z novo punco odpravila na pot.

Žur prej je bil pa obvezen, saj verjamem, da bo dočakal tudi 100, samo do takrat je pa le še daleč in vprašanje kdo od žlahte bo takrat še prisoten.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Od mojega partnerja babica je pa dobila družinsko drevo, so naredili raziskavo do nevem kdaj nazaj in potem so ji naredili prav knjigo z vsemi podatki - zelo lepo in tudi praktično za naprej.




lunca77 -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 10:18:49)

Kaj pa kak vikend v toplicah?




metuLJchy -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 11:25:28)

Moja babi ravno danes praznuje 80 rojstni dan - nismo se organizirali in kupili skupaj darila, pač vsak zase. Jaz sem včeraj tuhtala kaj ji kupit - non stop pravi da nič ne rabi, nakit, ure, jo ne zanimajo, okrog ne mara hodit - nato sem v merkurju videla tak lušten voziček za v trgovino, na tržnico na koleščkih. Roček potegneš ven, da je nastavljiv po meri, torbo ko jo ne rabiš snameš s koleščkov in odneseš - tako da to je moja izbira, čeprav je bolj praktične narave, da se ne bo iz trgovine matrala stvari nosit




mojamura -> RE: kaj kupiti za 80.letnico (22.5.2008 12:00:32)

moj dedek je aprila praznoval 80 r.d. moj predlog je bil, da naredimo drevo življenja iz slik

se pravi da smo njega, ko je bil dojenček dali na začetek velike slike, nato je prišla poročna slika njega in babice, nato njuna slika z otroci spodaj pa so bili otroci s svojim partnerji, nato dedkovi vnuki s svojimi družinami

to ti nekdki se vsaj malo spozna na fotošopanje lahko zelo lepo uredi, npr. ozadje bo velika krošnja, na vrhu njegova/njena slika, nato pa si sledijo slike, kot v družinskem deblu.

zraven smo dodali še 50€ in to je to....je pa bil zelo vesel, imel je kar solzne oči ob pogledu na sliko, pa je rekel, da takega darila ni pričakoval




Stran: [1]