pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (21.6.2008 9:14:48)
|
Dobro jutro. Me to you jaz mislim, da je to posledica jogurtov, tekočine in sadja, pa bebika ti nori v trebušku in to vse pospeši še dodatno. Bolje tako, kot da ti zastane blato. Morango meni se tudi ful vleče teh devet mesecev. Gloria in Gold fish ne vem, če se porod ravno lahko primerja s punkcijo. Mene ni kaj ekstra bolelo pri punkciji, pa sem dobila samo injekcijo, ki je delovala po posegu proti bolečinam. No saj rodila še nisem, ampak če bi bilo to tak potem ne bi ženske govorile, da boli kot sto hudičev. Taka bolečina se pa že da prestati. Saraya bravo za novo kanto za smeti, tudi pri nas jih kradejo, pa tudi s smetmi. Kaj vse ljudem pride na pamet. Glede tistih valovanj trebuška pa moram reči, da tudi meni včasih tak poskakuje, da sploh ne moreš verjeti. Meni se valovanja pozna že dober mesec in kar intenzivno, sploh proti večeru se naša babika natelovadi tako, da se ful vidi, drugače pa nori cel dan. Včeraj je imela vrhunec, da me je včasih bilo prav strah, če so to začetki popadkov, ker me je zabolelo. Včeraj sem si kupila dve pižamci za v bolnico. Doma imam take kratke spalne srajčke in kompletke s kratkimi hlačami, ampak s tem ne morem v bolnišnico. Sem v Lechlercu kupila dve lepi pižamci, pa še drage niso bile, bom jih pa še potem lahko porabila za porod in tudi kasneje. Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu.
|
|
|
|