Olivija* -> RE: Septembrke 08 - 2. del (23.5.2008 9:54:04)
|
Pozdravljene! Danes sem kar malo s strahom pokukala na tale forum, ker ste včeraj tako napadle tisti moj seznam za 3.000 EUR. Ampak jaz še vedno mislim, da bo tak strošek. Vsega res ne bom potrebovala na prvi dan, ko bomo pikico pripeljali domov, ampak tam nekje do 6 mesecev pa že. Tudi jaz nameravam kupit posteljico na novorojenček.com ali jo vzeti v paketu, ker sem jo videla pri sestri, je od Lip Poljčane, s pomično stranico, možnost montaže koles na nogice... Ampak za tiste jogije v paketu sem pa slišala kritike, zato bomo tudi mi po vsej verjetnosti vzeli Dormeo. V BC imajo večinoma res fino navite cene, zato bomo poskušali ujeti kako akcijo ali kupiti v Avstriji... A katera ve, kakšne so cene za otroški kovterček+poušterček Odeja Škofja Loka v BC, ki naj bi bila do konca meseca znižana za 10%. Je mogoče v Odejinih trgovinah že brez popusta ceneje? Me to you, bravo za brcike. Sigurno nosiš spredaj, tako kot jaz, saj sem jih tudi jaz začela čutiti zelo pozno. Tudi pri meni so se začele težave z zgago že nekaj let pred zanositvijo in je zdaj samo še slabše, ampak zdaj sem že tako izkušena, da si znam običajno sama pomagat. Meni paše tudi grickanje surovega korenčka, kadar imam pekoč občutek v želodcu. Mnjami! Tole nočno lulanje mi ni prav nič všeč. Prej sem lahko spala celo noč, zdaj moram pa tudi 2x ponoči na WC. Še vedno mi najbolj paše ležanje na hrbtu, čeprav se poskušam počasi navaditi naležanje na boku. Še sreča, da imam blazino za dojenje, da je lažje spati. Jo priporočam tudi vam. Lp,nosecka
|
|
|
|