pf
|
Tejchy tvoj bavcek pa res tak zgleda kot, da se sonči pod eno palmo. Zoe tudi midva spiva na Dormeu že leto dni in ne bi menjala za noben denar za kako drugo vzmetnico. Zato tudi razmišljam, da bi še kar miški vzela Dormeo comfort in pa en nadvložek, ki je nepremočljiv. Malo sem prečekirala cene in pride okrog 70 eur. Opazila pa sem, da ga imajo tudi v Baby centru in sicer sem ga videla na njihovi spletni trgovini, tako da ga bom naročila kar tam, ker sem mi v BC vsaj nakupi seštevajo. Me prav zanima koliko je tega popusta. Vsake pol leta se dobi dobropis, tako da ga jaz dobim nekje v juliju. Sem pa večino res kupila v BC, tak da bo za zadnje malenkosti še kak euro. No večino, vse razen cotik. Sploh jih niti ne pogledam tudi, če grem v BC, ker so mi najbolj cart in ugodne res v H&M. MaruškaŠ tudi jaz dnevno pijem mineralno vodo, ravno zaradi vsebnosti kalcija. Kak kdaj včasih samo kozarec, včasih dva, tri. Krč sem do sedaj imela eden, no hvalabogu še tega bolj blagega, zgaga pa me zaenkrat še ni pekla, tak da punce poskusite z mineralno ali donatom. Danes mi je ravno razlagala prijateljica, da je njena kolegica še iz šolskih let rodila dobra dva meseca prehitro in sicer pred prvomajskimi, rok pa je drugače imela za čisti konec junija. Je pa vse vredu z bebijem in tudi z mamico. Zraven nje v sobi pa je tudi ležala druga mamica, ki je tudi rodila v 33. tednu. Sploh nisem vedela, da je tega toliko, teh predčasnih porodov. Da ne bo katera mislila, da strašim katero, samo teden, štirinajst dni prej ja, samo zdaj pa že toliko berem in čujem o mesecu, dveh ali celo treh prej, da te kar stisne malo in se zamisliš.
|