pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (10.6.2008 8:01:28)
|
Dobro jutro. Lara Croft jaz sem Dormeo memory hotela naročiti v Baby centru v našem kraju pa so mi punce odgovorile, da ga je potrebno naročiti po spletni trgovini BC-ja. 120 x 60 pride 80 eur in sicer model Memory 2 +12, tista cena 99 je za 140 x 70 cm. To je preverjena informacija, ker sem včeraj klicala na njihovo brezplačno številko in naročila. Poštnina je nad 20 eur gratis, doplačaš le euro in nekaj kar ti zaračuna še pošta. Če pa ga naročiš na Dormeo spletni strani pa res pride poštnina skoraj 10 eur. Sem včeraj to vse pregledala, tak da so informacije sveže. Ga pa trenutno tudi preko interneta v BC-ju ni, je pa naročen in ko ga dobijo v skladišče ga dobim. Lana luna saj imaš prav glede pregledov, verjetno se mi malo čudno zdi, ker se mi zdi, da sem pa jaz res skozi tam. Mene bolj naroča pogosto verjetno, ker je bila umetna oploditev in je tri mesece ležala bolj nizko. Sicer pa itak imaš prav, če je že kaj pa tako in tako greš na pregled. Meni je ful dobra ta lupinica rdeča z oranžnim. Tudi sama sem jo mislila kupiti, ampak sem se potem odločila za en drug odtenek, ker takrat ko sem jo kupovala je bilo vmes malo dvoma, če bo pupa ali fantek. Sicer imamo voziček tudi rdeč, ampak ne bi pa čisto vsega imela rdečega. Mi je pa všeč.
|
|
|
|